4x SKODA Octavia Combi voor Nolec B.V.

 

Blue Monday? Voor Nolec B.V. was Blue Monday juist een schitterende dag waar zij van Reinier de Koning vier SKODA Octavia’s Combi in ontvangst mochten nemen. En met dit mooie winterweer zal de napret vast nog even voortduren. Deze aflevering vormt een nieuw hoogtepunt in de ruim 17 jarige relatie met Nolec B.V Den Haag. Bedankt dat wij het vertrouwen opnieuw hebben gekregen. Wij wensen de berijders vele veilige en plezierige kilometers toe.

Reactie Nolec B.V. 

''Wij zijn zeer trots op de inzet van onze heren en blij dat wij hun deze auto’s kunnen aanbieden. Reinier, bedankt voor de vlekkeloze aflevering en de fijne samenwerking.''

Namens Nolec B.V. aanwezig: Eduard Oldenbroek, Nicolai Oldenbroek.

Namens Spike Group aanwezig; Erik Hoff, Marco van Dam, Gert-Jan Kuylman, Mitchel Houtman.

Lees ook

Ames steunt Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes do, 04 oktober
Ames SKODA Centrum heeft vorige week voor twéé kinderfeestjes in Dordrecht het vervoer geregeld voor de Stichting 'Uitgestelde Kinderfeestjes'. Een Uitgesteld Kinderfeestje is een kinderfeestje dat wordt mogelijk gemaakt door de stichting. Zij “faciliteren” en organiseren de feestjes voor kinderen die zonder tussenkomst geen kinderfeestje kunnen vieren.  De kinderen die hiervoor in aanmerking komen zijn: de kwetsbare kinderen in Nederland tussen de 4 en 12 jaar oud die al lange tijd in armoede opgroeien. Zij zijn bekend bij hulpverlenende instanties.
Ames SKODA Centrum en AA Lease vernieuwen wagenpark FC Dordrecht do, 09 augustus
FC Dordrecht kiest voor SKODA en dat is natuurlijk niet voor niets. De ambities van het groeiende merk passen goed bij de sportieve ambities van de Dordtse voetbalclub. Onlangs leverde Ames SKODA Centrum in samenwerking met AA Lease maar liefst tien SKODA Fabia Combi’s af, met de wetenschap dat er nog minimaal vier SKODA Citigo’s volgen. We zijn trots op de samenwerking tussen AA Lease, FC Dordrecht en Ames SKODA Centrum en wensen de selectiespelers van FC Dordrecht veel veilige kilometers toe.