Ames SKODA Centrum en AA Lease vernieuwen wagenpark FC Dordrecht

 

FC Dordrecht kiest voor SKODA en dat is natuurlijk niet voor niets. De ambities van het groeiende merk passen goed bij de sportieve ambities van de Dordtse voetbalclub. Onlangs leverde Ames SKODA Centrum in samenwerking met AA Lease maar liefst tien SKODA Fabia Combi’s af, met de wetenschap dat er nog minimaal vier SKODA Citigo’s volgen.

We zijn trots op de samenwerking tussen AA Lease, FC Dordrecht en Ames SKODA Centrum en wensen de selectiespelers van FC Dordrecht veel veilige kilometers toe.

Ook uw wagenpark vernieuwen met onze SKODA modellen? 

Kom in contact!

Samenwerking AA Lease

Als universele en onafhankelijke leasemaatschappij beheert AA Lease ruim 9.000 auto’s voor haar klanten en bieden zij een breed scala aan flexibele mobiliteitsoplossingen op maat. Hierin werken zij nauw samen met Amega zusterbedrijven, zoals Ames Autobedrijf. 

Lees ook

Nieuwe Fabia Combi's voor Vario Shipping ma, 16 april
In samenwerking met AALease hebben wij zes nieuwe SKODA Fabia Combi’s afgeleverd aan Vario Shipping BV. Wij willen jullie bedanken voor het vertrouwen en heel veel succes met jullie nieuwe auto’s!
Nieuwe WLTP meetmethode van start vr, 29 juni
Hoeveel verbruikt een auto? Iedereen die een auto wil kopen, kijkt logischerwijs naar het verbruik en de emissiewaarden. Dankzij de nieuwe gestandaardiseerde WLTP-rijcyclus kan deze vraag beter beantwoord worden. De test voor het meten van brandstofverbruik zal namelijk vanaf september 2018 onder omstandigheden plaatsvinden die meer lijken op de dagelijkse praktijk. Alle nieuwe auto’s moeten vanaf dat moment hun typegoedkeuring halen via de WLTP-test in plaats van de huidige NEDC. Worldwide Harmonized Light Duty Test Procedure (WLTP) is een wereldwijd gestandaardiseerde testmethode voor het vaststellen van het brandstofverbruik en de uitlaatgasemissies. Als betrokken autodealer voelen wij ons verplicht om onze klanten hierover tijdig te informeren.