Prachtige vakantiefoto's van tevreden klanten


De vakantieperiode is begonnen en de eerste vakantiefoto's van klanten op reis met hun Ames auto's druppelen binnen. De eigenaar van de SKODA KODIAQ uit de afbeelding is zo blij met hun nieuwe SUV dat we deze prachtige vakantiefoto van een zonsondergang in Spanje toegestuurd kregen. Een fantastisch plaatje en een gelukkige klant, daar worden wij bij Ames blij van! Heeft u zelf ook fraaie afbeeldingen van uw Ames auto op reis? Twijfel niet en deel die via onze sociale kanalen.

Ga naar Ames Facebook

skoda kodiaq ondergaande zon

Lees ook

SKODA Dealer van het Jaar vr, 15 februari
Vandaag hebben wij de SKODA SCALA alvast in de showroom gehad, toen de auto weer werd opgehaald bleek waarom…. Vandaag zijn we uitgeroepen tot beste SKODA Dealer van het Jaar! Deze prijs hebben wij te danken aan een hoge klantentevredenheid in de werkplaats en de verkoop. Daarnaast is gebleken dat de Skoda rijders uit de regio ons goed weten te vinden voor het onderhoud van de auto. Wij willen alle klanten bedanken voor hun vertrouwen in ons en de vele positieve beoordelingen die we hebben mogen ontvangen.
Ames SKODA Centrum en AA Lease vernieuwen wagenpark FC Dordrecht do, 09 augustus
FC Dordrecht kiest voor SKODA en dat is natuurlijk niet voor niets. De ambities van het groeiende merk passen goed bij de sportieve ambities van de Dordtse voetbalclub. Onlangs leverde Ames SKODA Centrum in samenwerking met AA Lease maar liefst tien SKODA Fabia Combi’s af, met de wetenschap dat er nog minimaal vier SKODA Citigo’s volgen. We zijn trots op de samenwerking tussen AA Lease, FC Dordrecht en Ames SKODA Centrum en wensen de selectiespelers van FC Dordrecht veel veilige kilometers toe.