SEAT Arona binnen één week 200 keer besteld

 

Heel Nederland is in blijde verwachting van dé surprise uit Spanje: de SEAT Arona. Het enthousiasme is zelfs zo groot, dat er in amper een week tijd al 200 exemplaren van de compacte SUV zijn besteld.

 


Heeft u vragen over dit nieuwe model of wenst u de SEAT Arona zelf te ervaren? Vraag via onderstaand formulier meer informatie of een proefrit aan. 

Lees ook

Nieuwe SEAT Arona in de showroom ma, 11 december
De Arona, die in september zijn publiekspremière beleefde op de internationale autoshow van Frankfurt, is met zijn compacte afmetingen, moderne uitstraling en hoogwaardige techniek helemaal op zijn plaats in de stad. Daarnaast is de Arona ideaal voor avontuurlijke trips door zijn robuste en sportieve uiterlijk. De SUV, beschikt over de connectiviteitsfeatures en assistentiesystemen die doorgaans alleen in grotere modellen te vinden zijn. Bovendien is hij verregaand te personaliseren. Wij hebben de nieuwe SEAT Arona in meerdere kleuren en uitvoeringen bij ons in de showroom!
Beste bedrijfsresultaat ooit voor SEAT vr, 16 maart
SEAT heeft in 2017 het beste bedrijfsresultaat in de geschiedenis van het bedrijf gerealiseerd dankzij haar grootste modellenoffensief ooit. De winst voor belastingen steeg met 24,8 procent tot € 191 miljoen. Volgens cijfers van de Volkswagen Groep heeft SEAT 2017 afgesloten met een omzet van € 9,892 miljard, een plus van 11,2 procent ten opzichte van 2016. De verkoopgroei van SEAT heeft zowel het bedrijfsresultaat als de totale inkomsten verbeterd. In totaal leverde SEAT afgelopen jaar 486.400 auto’s af, 14,6 procent meer dan in 2016 en het beste resultaat sinds 2001. Hiermee behoort SEAT tot de snelst groeiende merken in Europa.