Nieuwe SEAT Arona in de showroom

 

De Arona, die in september zijn publiekspremière beleefde op de internationale autoshow van Frankfurt, is met zijn compacte afmetingen, moderne uitstraling en hoogwaardige techniek helemaal op zijn plaats in de stad. Daarnaast is de Arona ideaal voor avontuurlijke trips door zijn robuste en sportieve uiterlijk. De SUV, beschikt over de connectiviteitsfeatures en assistentiesystemen die doorgaans alleen in grotere modellen te vinden zijn. Bovendien is hij verregaand te personaliseren.

 

Bekijk nieuwe SEAT Arona 

 

Wij hebben de nieuwe SEAT Arona in meerdere kleuren en uitvoeringen bij ons in de showroom!

 

 

Lees ook

Beste bedrijfsresultaat ooit voor SEAT vr, 16 maart
SEAT heeft in 2017 het beste bedrijfsresultaat in de geschiedenis van het bedrijf gerealiseerd dankzij haar grootste modellenoffensief ooit. De winst voor belastingen steeg met 24,8 procent tot € 191 miljoen. Volgens cijfers van de Volkswagen Groep heeft SEAT 2017 afgesloten met een omzet van € 9,892 miljard, een plus van 11,2 procent ten opzichte van 2016. De verkoopgroei van SEAT heeft zowel het bedrijfsresultaat als de totale inkomsten verbeterd. In totaal leverde SEAT afgelopen jaar 486.400 auto’s af, 14,6 procent meer dan in 2016 en het beste resultaat sinds 2001. Hiermee behoort SEAT tot de snelst groeiende merken in Europa.
Showroom Ames Auto Casa wordt verbouwd vr, 02 februari
Ames Auto Casa Dordrecht gaat verbouwen! Vanaf zaterdag 3 februari is onze SEAT showroom tijdelijk gevestigd bij Volkswagen op de Laan der Verenigde Naties 75 in Dordrecht. Wij laten de verbouwing niet onopgemerkt voorbij gaan, maar vieren deze gebeurtenis met spectaculaire verbouwingsacties. Zo profiteert u tijdelijk van zeer hoge kortingen op diverse uitvoeringen van o.a. de SEAT Ibiza en Arona.