Nieuwe CUPRA Leon-range: voor de straat én het circuit

De CUPRA Leon laat zich bijna zien. Op 20 februari combineert CUPRA de opening van zijn nieuwe hoofdkantoor - de CUPRA Garage - met de onthulling van de nieuwe CUPRA Leon-range. Daarbij trekt het performancemerk het doek van zowel de productieversies als de raceauto’s op Leon-basis.

Aanmelden nieuwsbrief

De CUPRA Leon wordt de allereerste Leon met het CUPRA-embleem in de grille. Naast ‘looks’ laat hij zich ook nadrukkelijk op andere gebieden gelden. De CUPRA Leon is ontwikkeld als benchmark in zijn segment en onderscheidt zich zowel in design als in high-performance aandrijflijnen. 

“De Leon CUPRA was een echte bestseller, met bijna 44.000 exemplaren van de meest recente generatie,” verklaart Wayne Griffiths, CEO van CUPRA. “Met de lancering van de nieuwe CUPRA Leon versterken we het merk CUPRA door de line-up uit te breiden met een tot de verbeelding sprekende auto.”

Interesse in de nieuwe CUPRA Leon?

Laat hieronder uw gegevens achter en wij houden u vrijblijvend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom dit nieuwe model.

Error bij het laden van Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/InsertUmbracoFormWithTheme.cshtml)

Lees ook

De nieuwe SEAT Leon: hightech sportiviteit wo, 29 januari
Met de onthulling van de nieuwe Leon schudt SEAT het compacte segment op. Naast een uitgesproken dynamisch design legt de vierde generatie Leon de lat op alle fronten hoger. Hij is efficiënter, sportiever en veiliger dan ooit.
Ames voor 2e jaar op rij beste SEAT-dealer van Nederland wo, 22 januari
Tijdens de jaarlijkse uitreiking van de ‘Best Dealer Award’ is Ames Auto Casa opnieuw uitgeroepen tot beste SEAT-dealer van Nederland. Daarmee won de SEAT-dealer uit Dordrecht deze gerenommeerde onderscheiding voor het tweede jaar op rij. De uitstekende prestaties op het gebied van klanttevredenheid, deskundigheid en sales werden door Maarten Janssen, directeur van SEAT Nederland, beloond met het overhandigen van de award.