Ames zwemt voor het goede doel

Ames heeft op zaterdag 1 september wederom met een bedrijfsteam mee gezwommen tijdens de City Swim Dordrecht 2018. We zijn erg trots, onze helden hebben namelijk ruim € 3.500 opgehaald voor Swim to Fight Cancer 078! Het is altijd fijn om een steentje bij te dragen aan goede doelen, vandaar dat het goed is dat de medewerkers hier graag aan mee doen. 

De City Swim Dordrecht to Fight Cancer is een sportief zwemevenement dat plaats heeft gevonden op zaterdag 1 september in de historische havens van Dordrecht. De deelnemers zwemmen door de havens langs monumentale panden en onder imposante bruggen door. De deelnemers laten zich sponsoren en de opbrengst daarvan gaat 100% naar de Stichting Fight Cancer.

Lees ook

Amega in het RTL Nieuws wo, 13 juni
Herkende u ons 12 juni op het half 8 RTL Nieuws? De redactie kwam bij ons langs om een item te maken over het Samen Bereikbaar Project waarmee wij onze medewerkers stimuleren om met de fiets naar werk te komen. Bereikbaarheid en duurzaamheid zijn belangrijke thema's voor ons als mobiliteitspartner in de regio. Voor onze klanten, maar ook voor onze eigen medewerkers.
Ames autobedrijf verlengt sponsorcontract MS Fonds di, 24 oktober
Het nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS en heeft o.a. als doel om MS in de toekomst te genezen. Sinds een aantal jaren sponsort Ames dit goede doel door een auto beschikbaar te stellen. Onlangs werd de gesponsorde auto vervangen door een nieuwe Volkswagen Up van Ames.