Bestel het Ames Classic Cars boek!

Ames 75 Jaar editie

Het ideale cadeau voor je (groot)vader!

Via onderstaand formulier kunt u een bestelling plaatsen voor het Ames Classic Cars boek. Dit boek is gemaakt ter ere van de rijke Ames historie en het 75 jarig Volkswagen dealerschap van Ames Autobedrijf. De prijs bedraagt € 9,99 incl. BTW en verzendkosten.

Als u onderstaand formulier invult dan ontvangt u van ons een Tikkie op het door u opgegeven telefoonnummer. Zodra u het Tikkie heeft betaald, versturen wij het Ames Classic Cars boek. Wees er wel snel bij, want de beschikbare exemplaren zijn gelimiteerd. OP=OP!

Actieprijs: van € 29,95 voor € 9,99

Bestelformulier

Maak kennis met onze Classic Cars

Leen de Koning (Directeur Amega Groep & Ames) is groot fan van klassieke auto's en hecht grote waarde aan de geschiedenis van de automerken die wij met trots voeren.


Autojournalist Werner Budding en Leen de Koning nemen in deze video verschillende Ames Classic Cars door die in onze showrooms te bewonderen zijn.

Bekijk alle Ames Classic Cars

Ames is 75 jaar Volkswagen dealer

Het is 75 jaar geleden dat Ames in 1947 het Volkswagen dealercontract heeft getekend. Wij zijn trots op onze rijke geschiedenis en daarom blikken wij gedurende de rest van het jaar regelmatig met veel plezier terug op mijlpalen uit de Ames historie. Ook organiseren wij op gezette momenten speciale Ames 75 Jaar acties.

Meer over Ames 75 Jaar