Nieuwe Audi A7 op 22 maart te bewonderen in de Ames showroom

Voor een sneak preview hadden wij de nieuwe Audi A7 Sportback onlangs al een dag in de showroom staan. Het is nog even wachten tot we dit indrukwekkende model op 22 maart weer mogen verwelkomen bij Ames Audi Centrum, maar de voorpret is bij ons al begonnen!

Wilt u meer informatie over de nieuwe Audi A7? Schrijf u dan snel in voor de nieuwsbrief.

Lees ook

Nieuwe Audi A7 preview op 17 februari do, 08 februari
Op zaterdag 17 februari wordt er vroeg in de ochtend een Audi A7 Sportback vanuit Leusden gebracht voor een statische preview op deze dag. Geïnteresseerden kunnen voor de officiële introductie op deze dag de Audi A7 Sportback aanschouwen. Alvast enkele indrukwekkende cijfers: de Audi A7 geniet 39 rijassistentiesystemen, is voorzien van 400 personaliseerbare instellingen en bezit maar liefst 535 liter laadvolume. Wees van harte welkom om deze innovatieve auto met een nieuw designtaal te bewonderen bij ons in de showroom van Ames Audi Centrum.
Werkzaamheden rondom Ames Audi Centrum vr, 16 maart
Momenteel zijn er werkzaamheden bij ons pand om de toegankelijkheid van en naar ons pand te verbeteren. Echter, om deze verbetering te realiseren is de bereikbaarheid tijdelijk anders. Graag willen wij u hiervan via dit bericht op de hoogte stellen, zodat u alsnog gemakkelijk onze showroom en receptie kunt vinden.