Filmcrew RTL7 rijdt in Q7 van Ames tijdens Arctic Challenge

 

De filmcrew van RTL 7 rijdt tijdens de Arctic Challenge Tour in de Audi Q7 van Ames Audi Centrum. The Arctic Challenge is een toertocht voor personenauto’s door Scandinavië, waarbij de unieke rijbeleving van de deelnemers op de eerst plaats komt. Een andere charme is dat veel teams deze toerrit aangrijpen om geld in te zamelen voor een goed doel dat ze zelf uitkiezen. 


Geschikt voor elk avontuur

De Audi Q7 is bij uitstek geschikt om deze zware beproeving te doorstaan, omdat deze grootste Audi SUV is uitgerust met allerlei functionaliteiten die nodig zijn in dergelijke weersomstandigheden. Zijn efficiënte karakter combineert hij met alle sportiviteit, comfort en ruimte die zo kenmerkend is voor de innovatieve Audi Q7. Met drie volwaardige zitplaatsen achterin en riante bagageruimte is het de ideale auto om mee op wintersport te gaan. Dankzij het quattro systeem met permanente vierwielaandrijving is de Audi Q7 e-tron bovendien voorbereid op alle weersomstandigheden die u onderweg tegenkomt.

 

RTL7 zendt zondag 4 februari om 16:30 uur de eerste van drie afleveringen uit. Op zondag 11 februari en zondag 18 februari worden de vervolgafleveringen uitgezonden. 

Audi Q7

Lees ook

Ames Audi Centrum decor van Beursvloer Dordrecht ma, 04 december
Maandagavond 13 november was het Ames Audi Centrum het decor van de eerste Beursvloer in Dordrecht. Meer dan 150 deelnemers van maatschappelijk betrokken organisaties en Dordtse bedrijven deden hieraan mee. De avond werd geopend door burgemeester van Dordrecht Wouter Kolff. ''De maatschappelijke Beursvloer is een evenement waarbij maatschappelijke behoeftes worden verhandeld. Het gaat om vraag en aanbod van vrijwilligerswerk in de meest brede zin.''
Werkzaamheden rondom Ames Audi Centrum vr, 16 maart
Momenteel zijn er werkzaamheden bij ons pand om de toegankelijkheid van en naar ons pand te verbeteren. Echter, om deze verbetering te realiseren is de bereikbaarheid tijdelijk anders. Graag willen wij u hiervan via dit bericht op de hoogte stellen, zodat u alsnog gemakkelijk onze showroom en receptie kunt vinden.