NL
078 - 6143322

Volkswagen wintercheck

Maak uw Volkswagen klaar voor de winter.

Volkswagen wintercheck uit laten voeren? Tijdens de winter krijgt uw auto veel te verduren waaronder kou, regen en sneeuw. Zorg daarom dat uw auto in topconditie is voor de winter. Ames is een erkende Volkswagen reparateur en gespecialiseerd in Volkswagen onderhoud. Wij controleren uw auto op belangrijke punten zodat uw auto klaar is voor de winter en u met een gerust hart de weg op kunt!

De wintercheck van Volkswagen

De Volkswagen wintercheck is een uitgebreide check van 20 cruciale punten die het zwaar te verduren krijgen in de winter. Wij controleren de volgende onderdelen:

Ook vullen wij gratis de vloeistoffen bij. Het is mogelijk om zelf aanwezig te zijn bij de wintercheck. Na de check ontvangt u altijd een rapportage waarin alle bevindingen van de check zijn toegelicht.

 

Plan direct uw werkplaatsafspraak

Volkswagen winterbanden

Wissel ook meteen uw zomerbanden naar winterbanden als u de wintercheck uit laat voeren. Wanneer de temperaturen onder de 7°C zakken, dan is het aan te raden om uw zomerbanden te verwisselen voor winterbanden. Aangezien u in de winter te maken krijgt met gladde wegen, sneeuw en strooizout, is het belangrijk dat u grip heeft op de weg. Combineer daarom de wintercheck met een bandenwissel, zodat uw Volkswagen helemaal klaar is voor de winter!

 

Meer over de bandenwissel

Kosten Volkswagen wintercheck

Tijdens de wintercheck wordt uw auto gecontroleerd op 20 belangrijke punten. Wanneer er uit één van deze 20 punten een vervolgactie komt, dan zullen wij altijd eerst contact met u opnemen, voordat we deze doorvoeren. Deze acties pakken we snel en vakkundig op zodat u snel de weg weer op kunt!

  • Volkswagen wintercheck: € 20,-

Volkswagen wintercheck van Ames

Wanneer u kiest voor een wintercheck door Ames, dan kiest voor een erkende Volkswagen dealer. Onze Volkswagen specialisten staan voor u klaar. Wij maken graag een afspraak met u om uw Volkswagen klaar te maken voor de winter.

 Gratis 24 uur pechhulp in Europa

 Originele Volkswagen onderdelen

 4 jaar garantie

 Opgeleid Volkswagen personeel

 

Plan direct uw
werkplaatsafspraak