Luxe en sportieve looks: Polo Highline Business R

Met de sportief-luxueuze Polo Highline Business R voegt Volkswagen een nieuw topmodel toe aan de Polo-serie. De nieuwe Polo-uitvoering krijgt onder meer het sportieve R-Line exterieurpakket en een hightech Executive pakket met Discover Media-infotainmentsysteem en spraakbediening. Prijzen van de Polo Highline Business R beginnen bij € 23.205.

Standaardfeatures

De lijst met standaardfeatures op de Polo Highline Business R is lang. Zo wordt het sportieve R-Line exterieurpakket aangevuld met 16 inch lichtmetalen velgen in Sebring-design en een met 15 millimeter verlaagd adaptief Sport Select-onderstel. Verder is de Polo Highline Business R uiterlijk te herkennen aan de R-Line logo’s op de voorschermen, donkerrode LED-achterlichten en de getinte zijruiten en achterruit.

Bekijk voorraad

Standaard met R-Line exterieurpakket én Executive-Pakket

Vele luxe extra's inclusief adaptief Sport Select-onderstel

Nu leverbaar vanaf € 23.205

Geavanceerde technologie

Het Discover Media-infotainmentsysteem maakt deel uit van het Executive-pakket en is voorzien van DAB+ digitale radio-ontvangst, smartphone-integratie en diverse Car-Net mobiele onlinediensten. Elektronische rijassistenten als Adaptive Cruise Control, Park Assist en Driver Alert System (vermoeidheidsherkenning) maken het de bestuurder van de Polo Highline Business R een stuk makkelijker.

Populaire compacte hatchback

Het nieuwe topmodel is leverbaar als 1.0 TSI (met 70 kW/95 of 85 kW/115 pk) en als 1.6 TDI (70 kW/95 pk), met handgeschakelde versnellingsbak of zeventraps DSG-automaat met dubbele koppeling. De Polo Highline Business R is er al vanaf € 23.205 voor de 1.0 TSI met 70 kW/95 pk en handgeschakelde vijfbak. De populaire compacte hatchback is er al vanaf € 16.570.

Lees ook

Volkswagen Polo World Car of the Year! di, 10 april
Op 23 maart 2018 vond de New York Auto Show plaats waarbij de Volkswagen Polo is benoemd tot World Urban Car of the Year! Meer dan tachtig autojournalisten uit 24 landen hebben de Volkswagen Polo verkozen tot World Urban Car of the Year. In totaal waren er naast de Polo nog zeven andere auto's in deze categorie genomineerd.
Ames levert Volkswagen Polo's aan SMG vr, 04 januari
Bram Korteweg heeft namens Ames Ridderkerk weer twee nieuwe Volkswagen Polo’s mogen leveren aan de Security Management Group. Het is niet de eerste keer dat SMG voor de Volkswagens van Ames kiest, zo leverde wij eerder al in samenwerking met AALease drie Volkswagen up! modellen. Wij wensen de berijders van de nieuwe auto's veel rijplezier en veilige kilometers toe!