De Volkswagen ID.3 nog dit jaar in onze showroom

De nieuwe Volkswagen ID.3 verwachten wij in de loop van 2020 nog bij ons in de showroom. De eerste reserveringen van de Volkswagen ID.3 zijn al gemaakt en de definitieve prijzen zullen spoedig bekend worden. 

Bekijk de ID.3

 

Blijf op de hoogte!

Benieuwd naar de introductie van de baanbrekende Volkswagen ID.3? Wij ook! De exacte datum van de marktintroductie is nog niet bekend, maar wij verwachten de ID.3 medio 2020 in showroom te kunnen presenteren. Schrijf u in voor onze speciale ID.3 nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Aanmelden nieuwsbrief

Volkswagen ID.3 1ST

Als eerste komt de ID.3 1ST naar Nederland. Deze limited edition heeft de 58 kWh accu die je een comfortabele actieradius geeft van 420 km*. U herkent de ID.3 1ST aan de badges opvallende Play/Pauze pedalen en rijke uitrusting. Navigatie, digitale radio, 18 inch velgen en verwarmbare voorstoelen zijn op alle drie uitvoeringen standaard. De verwachte vanafprijs voor de ID.3 1ST ligt onder de € 40.000.

 

Meer over de ID. 3ST

ID.3 het Volkswagen symbool van elektrisch rijden

Met de introductie van de revolutionaire ID.3 start Volkswagen een nieuw tijdperk, waarin elektrisch rijden zal doorbreken bij de massa. Het eerste model van de nieuwe en brede range elektrische Volkswagens is per saldo CO2-neutraal en 100% connected. Ook biedt hij veel rijplezier. Er is keuze uit drie batterij-varianten, die reikwijdtes van 330, 420 of 550 km mogelijk maken. De eerste exemplaren van de ID.3 arriveren medio 2020 en de Nederlandse vanafprijzen worden binnenkort bekendgemaakt.

Lees ook

Eerste ID.3 rolt van band in grootste e-fabriek van Europa ma, 04 november
Volkswagen heeft vandaag met de productiestart van de ID.3 een nieuwe mijlpaal bereikt in de transformatie naar de elektrische toekomst.
De nieuwe Volkswagen ID.4 do, 05 maart
De ID.4, de eerste elektrische SUV van Volkswagen, is in aantocht. De laatste versie van het prototype is begin maart gepresenteerd, de onthulling van de productieversie volgt later dit jaar.