3x Volkswagen up! voor Van Leeuwen Smartrepair & Car Cleaning

Onze Volkswagen collega Robin Hardenbol heeft drie Volkswagen up! modellen afgeleverd aan Van Leeuwen Smartrepair & Car Cleaning. Dit was een mooie teamprestatie! Zo heeft PSB Bedrijfswageninrichting geholpen met de vloer, AA Lease verzorgde de leasecontracten en Van Leeuwen zelf heeft -zoals zij voor elke Ames aflevering doen- de auto's gepoetst en bestickerd. Met de nieuwe bedrijfsauto's kan Van Leeuwen Smartrepair & Car Cleaning snel en makkelijk naar klanten toe om de auto's te poetsen, reinigen, wassen en waxen. Wij bedanken Frank van Leeuwen voor de opdracht en wensen jullie veel succes en rijplezier!

Over Van Leeuwen Smartrepair & Car Cleaning

Van Leeuwen Smartrepair & Car Cleaning is specialist op het gebied van spotrepair, restylen, velgherstel, koplamprenovatie, interieurherstel, car cleaning en lakverzegeling. Van Leeuwen levert hun diensten zowel aan zakelijke als particuliere klanten.

Lees ook

RTV Dordrecht kiest voor de Volkswagen up! van Ames vr, 01 februari
Heeft u ze al zien rijden? De lokale omroep van Dordrecht beschikt sinds deze week over nieuwe auto’s. RTV Dordrecht heeft gekozen voor twee compacte en zuinige Volkswagen up! modellen van Ames. De oude bedrijfsauto’s waren zwart, de nieuwe zijn wit waardoor de logo’s beter zichtbaar zijn. Dankzij de nieuwe auto’s kunnen zij snel en makkelijk overal naar toe en verslag doen van alle actuele zaken en evenementen in onze mooie stad. De auto’s zijn geleverd door AA Lease dat een tweejarige samenwerking is aangegaan met RTV Dordrecht.
Ames levert Volkswagen Polo's aan SMG vr, 04 januari
Bram Korteweg heeft namens Ames Ridderkerk weer twee nieuwe Volkswagen Polo’s mogen leveren aan de Security Management Group. Het is niet de eerste keer dat SMG voor de Volkswagens van Ames kiest, zo leverde wij eerder al in samenwerking met AALease drie Volkswagen up! modellen. Wij wensen de berijders van de nieuwe auto's veel rijplezier en veilige kilometers toe!