14x Volkswagen up! voor TriFinance

 

Vandaag hebben wij 12 Volkswagen up! modellen afgeleverd aan Tri Finance.  Bedankt voor het vertrouwen en veel rijplezier gewenst!

Ook op zoek naar een nieuw wagenpark?

Kom in contact

 

Tri Finance

TriFinance is een finance consultancybureau, waar gemotiveerde professionals oplossingen bieden voor de uitdagingen van opdrachtgevers.

Lees ook

Volkswagen up! nu ook met R-Line sportpakket do, 06 september
Naast de sportieve up! GTI heeft Volkswagen nu ook het R-Line sportpakket toegevoegd aan de personaliserings mogelijkheden voor de Volkswagen up!. Het R-line sportpakket bestaat uit onder andere onderstaande opties en heeft een meerprijs op de move up! van 1.329,- euro en op de High up! van 685,- euro incl. BTW. Het R-Line sportpakket bestaat uit 16’’ Triangle black velgen, zijruiten achter en achterruit getint, 65% lichtabsorberend dak en spiegelkappen in zwart uitgevoerd, R-line bumper voor en mistlampen vóór, inclusief bochtverlichting. Optioneel is het R-Line sportpakket uit te breiden met de 17’’ Polygon velgen a 329,- euro incl BTW. Houd onze voorraad goed in de gaten, want binnenkort verwachten wij de eerste up! R-Line modellen te kunnen leveren.
Ames autobedrijf verlengt sponsorcontract MS Fonds di, 24 oktober
Het nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS en heeft o.a. als doel om MS in de toekomst te genezen. Sinds een aantal jaren sponsort Ames dit goede doel door een auto beschikbaar te stellen. Onlangs werd de gesponsorde auto vervangen door een nieuwe Volkswagen Up van Ames.