T-Cross nu ook te bestellen als aantrekkelijke Business en Business R

Volkswagen breidt de gewilde line-up van Business- uitvoeringen verder uit. Sinds vandaag is ook de T-Cross beschikbaar in twee verschillende uitvoeringen die alles bieden wat de zakelijke rijder wenst, tegen een scherpe prijs en een extra lage bijtelling. De zakelijke en rijk uitgeruste T-Cross is er al vanaf € 26.600*, met een bijtelling vanaf €182**,- per maand.

De auto voor zakelijke rijders 

De T-Cross van Volkswagen is een groot succes in Nederland. De compacte SUV, die april vorig jaar is geïntroduceerd, maakt niet alleen indruk met zijn looks en ruimte, maar ook met zijn rijke uitrusting en sterke doch zuinige motoren. Volkswagen vergroot de line-up nu met uitvoeringen die speciaal voor zakelijke rijders extra interessant zijn: de Life Business en Style Business R.

Bekijk de T-Cross

Life Business

De Life Business voegt aan de hoge uitrusting van de Life onder meer het Executive pakket (navigatie, App Connect, DAB+ en diefstalalarm), Voice Control, Apple CarPlay™, Climatronic airconditioning, Park Distance Control en de Mijn Volkswagen app toe. Ook standaard: Lane Assist, Front Assist met voetgangersherkenning, een in hoogte verstelbare en omklapbare passagiersstoel met uitschuiflade, Adaptive Cruise Control en 16 inch lichtmetalen velgen. De T-Cross Life Business is te bestellen als 1.0 TSI met 70kW/95pk of als 1.0 TSI met 85kW/115pk, waarbij de sterkste motorisering er ook is met de geliefde DSG-automaat. Het te behalen klantvoordeel bij aanschaf van dit actiemodel loopt op tot maar liefst €1.079**,-.

Style Business R

De Style Business R voegt naast extra features ook sportieve looks toe aan de meest luxe uitvoering in de line-up. Naast LED-koplampen, Sport-Comfortstoelen, sfeerverlichting in het interieur, Climatronic automatische airconditioning, Park Distance Control voor en achter en zilverkleurige dakrails is de Style Business R ook voorzien van het executive pakket, Driving Profiles, Voice Control en de Mijn Volkswagen app. Het sportieve R-Line exterieurpakket, de 17-inch lichtmetalen Sebring-velgen en het Privacy Glass vanaf de B-stijl, maken deze T-Cross helemaal af. De T-Cross Style Business R is leverbaar als 1.0 TSI 85kW/115pk met een handgeschakelde zesversnellingsbak of DSG-automaat. Hij is er ook als extra krachtige 1.5 TSI 110kW/150pk met DSG. Het te behalen klantvoordeel bij aanschaf van dit actiemodel loopt op tot maar liefst €1.236**,-.

Lees ook 

Golf 8, het icoon van Volkswagen zet nieuwe standaard in Golf-segment vr, 25 oktober
Volkswagen heeft het doek getrokken van de Golf 8. Hij biedt meer keuze dan ooit en slaat de brug naar elektrisch rijden met maar liefst vijf hybrideversies.
ID.3: altijd in voor een goed gesprek dankzij ID. Light ma, 14 oktober
De ID.3, het eerste model binnen de compleet nieuwe ID. Family, maakt elektrisch rijden bereikbaar en onderscheidt zich door een groot rijbereik en tal van pionierende innovaties. Eén ervan is het ID. Light concept in het interieur.