Outdoor Summer Fair

Ames is dit jaar wederom sponsor van de Outdoor Summer Fair in Strijen. Op het landgoed aan de Broekseweg kunt u genieten van een exclusief paardensport evenement, culinaire food trends, live music, hippe gadgets, demonstraties, shows en nog veel meer. Deze Summer Fair is gratis toegankelijk op zaterdag 15 juni en zondag 16 juni. Ames zal hier uiteraard weer aanwezig zijn met een aantal nieuwe modellen en activiteiten.

Dit jaar opent op vrijdagavond 14 juni niemand minder dan Status Quo de Summer Fair 2019! In het voorprogramma staat de Engelse band The Sweet. Klanten van Ames kunnen kaarten kopen voor dit unieke evenement met € 15,- korting! (Normale prijs is € 49,95). Via onderstaande link kunt u kaarten reserveren. Gebruik kortingscode AMES2019! https://www.veiligreserveren.nl/ticketshop3.0/?o=OZC235457. Let op: vol=vol.

Meer info over de Summer Fair

 

Meer info over Strijen Rocks

Lees ook

Exlusief interview met Mirjam Pol di, 30 april
Als betrokken organisatie hoort sponsoring er voor Amega bij, zoals sponsoring van de succesvolle Nederlandse motorcoureur Mirjam Pol. Een dame die van aanpakken weet en daar houden wij van bij Amega. Begin dit jaar stond ze in Peru aan de start van de zwaarste rally ter wereld om haar ambities waar te maken. En met succes, ze werd tweede in het damesklassement van de Dakar 2019. Tijd voor een exclusief interview
Interview Rob en Ben van der Valk en Leen en Reinier de Koning van Amega di, 23 april
UIT AMEGAZINE We worden hartelijk ontvangen in het sfeervolle restaurant van Van der Valk in Dordrecht met een heerlijk kop koffie en wat lekkers. Want van gastvrijheid en lekker eten daar weten ze bij Van der Valk alles van. Tijdens een levendig gesprek met vader en zoon Rob en Ben van der Valk en vader en zoon Leen en Reinier de Koning van Amega gaat het over de (onderlinge) samenwerking en de raakvlakken tussen de twee bedrijven.