DKIB Open golfdag

 

Op 24 april vond de 3e editie van de DKIB Open plaats. Het jaarlijkse golfevent voor ondernemers uit de regio!

Sponsor

Tijdens de golfdag was Ames autosponsor dus wij hadden met de Volkswagen T-Cross, T-Roc en Tiguan dan ook drie aantrekkelijke modellen neergezet op het terrein. Verder waren er ook 9 'holesponsoren' die met elkaar voor een opbrengst van € 1.250,- hebben gezorgd voor de High Five Foundation. Na de prijsuitreiking is de cheque overhandigd aan Judith Holster.

Bekijk DKIB

 

Goede doel

Met zo’n 65 ondernemers in ontspannen sfeer golfen, netwerken en een gezellige dag hebben! De wedstrijd was volgens de regels van Texas scramble wat voor een mooi teamgevoel zorgde! Met de clinic is er afgeslagen en een wedstrijd gedaan met putten. Na afloop kwam iedereen weer samen en hebben we genoten van een heerlijk 3-gangen diner. Tijdens het eten was ook de prijsuitreiking voor de beste 3 van de wedstrijd, de beste 3 van de clinic, de dames, de neary en de longest drive. De prijzen werden mogelijk gemaakt door Kreko Groep, Bakkerij Korteweg, Jack’s Steakhouse, Crayestein Golf en Habets Herenmode!

Lees ook

Amegazine ma, 15 april
Bekijk hier digitaal de nieuwste editie van het Amegazine, uitgekomen in april 2019 met een oplage van 180.000 in de regio Dordrecht. Het thema van deze editie staat in het teken van alle smaken van Amega. Bekijk het laatste nieuws, aanbiedingen en acties van Amega Groep in het Amegazine.
Interview Rob & Ben van der Valk en Leen & Reinier de Koning di, 23 april
UIT AMEGAZINE We worden hartelijk ontvangen in het sfeervolle restaurant van Van der Valk in Dordrecht met een heerlijk kop koffie en wat lekkers. Want van gastvrijheid en lekker eten daar weten ze bij Van der Valk alles van. Tijdens een levendig gesprek met vader en zoon Rob en Ben van der Valk en vader en zoon Leen en Reinier de Koning van Amega gaat het over de (onderlinge) samenwerking en de raakvlakken tussen de twee bedrijven.