De nieuwe Passat GTE met grotere actieradius heeft een prijs!

Volkswagen heeft prijskaartjes gehangen aan de nieuwe Passat GTE. De plug-in hybride biedt een grotere actieradius en meer luxe dan zijn voorganger, en kost minder. Hij is nu te bestellen als zeer rijk uitgeruste GTE Business vanaf € 48.440*.

Batterij

Met 13 kWh is de batterij van de nieuwe Passat 31% groter dan die van zijn voorganger. Daarmee heeft de Passat plug-in hybride een elektrische actieradius van 54 kilometer* voor de Variant en zelfs 56 kilometer* voor de Limousine. Voor veel Passat-rijders is dat ruim voldoende voor het dagelijkse woon-werkverkeer.

Met zijn lage CO2-uitstoot van 34* g/km (limousine) en 37* g/km (variant) is de nieuwe Passat GTE belangrijk nieuws voor de Nederlandse leaserijder. Plug-in hybrides staan weer op de kaart in ons land vanwege de steeds verder aangescherpte leaseregelingen waarbij duurzaamheid een belangrijke rol speelt.

GTE Business: de ideale zakenauto

De Passat Variant en Limousine GTE zijn er bij de introductie direct als zeer aantrekkelijke Business-uitvoering. Dit riant uitgeruste model is standaard onder meer voorzien van het navigatie-, radio en multimediasysteem Discover Pro, de Digital Cockpit met spraakbediening, een panoramadak, een achteruitrijcamera, de Mijn Volkswagen app module en het Tech pakket (met o.a. diefstalalarm, draadloze App-Connect (Apple Carplay) en telefoonvoorbereiding Plus). De Passat Variant GTE Business beschikt ook over een Easy Open achterklep die automatisch opent na een voetbeweging onder de bumper. Uiterlijke kenmerken van de Passat GTE Business zijn de 17 inch lichtmetalen velgen, LED Matrix-verlichting (IQ.LIGHT) en extra donker getinte achterruiten. 

Leverbaar vanaf € 48.440**

De nieuwe Passat GTE is ondanks zijn grotere elektrische range, meer hightech en luxe nog scherper geprijsd dan voorheen. De Passat Variant GTE Business is er vanaf € 49.820**, de Limousine-versie start al bij € 48.440**

 

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

*) Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze indicatieve maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

**) Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie volkswagen.nl.

***) Full operational Lease: Genoemd tarief is indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Exclusief BTW, op basis van 48 maanden en 20.000 kilometer per jaar.

****) Fiscale bijtelling 22% gebaseerd op fiscale waarde van € 47.150 en een inkomstenbelastingpercentage van 38,10%.

Lees ook 

Volkswagen T-Roc Black Style di, 01 oktober
De Volkswagen T-Roc is vanaf vandaag ook te bestellen met een Black Style pakket. Het donker getinte designpakket biedt unieke stylingsdetails voor het in- en exterieur en is leverbaar vanaf € 680.
Gezellige dag voor 20 patiënten van het Parkhuis Dordrecht ma, 23 september
Ames verzorgde samen met de Gemeente Dordrecht, het Parkhuis en het Dordrechts Museum op maandag 23 september een vermakelijke dag voor twintig cliënten van de dagbesteding van het Parkhuis Dordrecht. Zo werden de cliënten en hun partners/verzorgers eerst getrakteerd op een rondrit in de diverse Classic Cars van Ames. De half uur durende rondrit door het historische centrum van Dordrecht eindigde bij het Dordrechts Museum waar de deelnemers getrakteerd werden op een high-tea. Het Parkhuis dankt alle sponsoren voor hun belangeloze bijdrage en de matches op de Beursvloer van Stichting Maatschappelijk Betrokken Ondernemen in Dordrecht.