Ames levert 10x Volkswagen up! aan Artiflex


Aflevernieuws! Jaap Versteeg heeft namens Ames maar liefst 10 Volkswagen up! modellen geleverd aan Artiflex Drechtsteden. Artiflex is een recruitment specialist in bouw, infra, metaal & techniek.

Artiflex is een hybride organisatie, waar tech en humantouch samenkomen voor een optimale dienstverlening voor opdrachtgever en kandidaat. Wij bedanken Artiflex voor het vertrouwen en wensen de berijders veel veilige kilometers en rijplezier toe.

Meer over Artiflex

Lees ook

Verbouwing Ames Ridderkerk: een geslaagd eindresultaat di, 02 juli
De verbouwing bij Ames Ridderkerk is klaar! In een periode van zes weken heeft het interieur van het pand een moderne en frisse uitstraling gekregen. De muren zijn gestukt en er ligt een nieuwe vloer. In deze vloer zijn er in de werkplaats diverse stroompunten geplaatst. Ook het ingangsportaal van het pand is onder handen genomen. Dit portaal voldoet nu aan de eisen van Volkswagen en straalt uniformiteit uit. Al met al een eindresultaat om trots op te zijn.
Winnaar Live at Wantij winactie bekend! ma, 08 juli
Op 14 & 15 juni was Ames als hoofdsponsor met enkele auto's weer aanwezig tijdens Live at Wantij en Wantijpop. Bezoekers konden deelnemen aan onze winactie voor twee vrijkaarten voor Live at Wantij 2020. Mevrouw Kraal is de gelukkige winnares en kan volgend jaar gratis iemand meenemen naar Live at Wantij.