Amega Banendag

 

Op zaterdag 7 april a.s. heten wij je van harte welkom op ons bedrijventerrein in Zwijndrecht (Langeweg 350, Zwijndrecht). Kom bij ons langs tussen 10:00 uur en 14:00 uur en zie welke mogelijkheden wij jou te bieden hebben!

Op onze banendag kun je direct informatie inwinnen over al onze vacatures en je inschrijven voor een vacature die je aanspreekt, maar ook kun je kijken of een beroep je aanspreekt dat je hier de opleiding voor wilt gaan volgen. Er zullen ook medewerkers aanwezig zijn waar je vragen aan kunt stellen over het beroep dat zij uitoefenen. Tevens kun je een kijkje nemen in de wereld van Amega door middel van verschillende activiteiten en workshops. 

Kan jij niet wachten tot de banendag en ben je nu al nieuwsgierig naar onze openstaande vacatures? Klik dan hier om je alvast te oriënteren of gelijk te solliciteren! 

Activiteiten en Workshops

Onze activiteiten en workshops:

 • Meerijden in een luxe sportauto! 
 • Een leuke rondleiding over het gehele terrein, waarbij je van alles hoort over onze bedrijven en functies.   
 • Speciaal voor technici een workshop over Hybride Systemen (aantal plaatsen is beperkt dus schrijf je snel in!). 
 • Het kalibreren van een camerasysteem op een auto bij Ames Autobedrijf.  
 • Het bijwonen van een demonstratie van een diagnosekast om een auto uit te lezen bij Ames Autobedrijf. 
 • Zelf rijden in een auto met City Emergency Braking bij Ames Autobedrijf en ervaar wat dit doet door naar en muur van dozen te rijden! 
 • Zie het gehele schadeproces bij Schadenet Ames, met als afsluiter "raad de schade" waarbij je kunt aangeven wat jij denkt dat de totale kosten zijn voor het herstellen van die schade. 
 • Laat je eigen naamplaatje freezen bij PSB Bedrijfswageninrichting met onze computergestuurde cnc-freesmachine. 
 • Raad het aantal arbeidsuren van een ingerichte bus bij PSB bedrijfswageninrichting. 
 • Maak bij Schadenet Ames en PSB Bedrijfswageninrichting kans op een gratis slipcursus of een Volkswagen Lego T1 (deze worden achteraf toegestuurd)! 
 • Bewonder onze diverse Classic Cars bij het Occasioncentrum, waaronder een originele Audi Urquattro en een Volkswagen Golf 1 GTI.

Naast deze diverse activiteiten en workshops zullen wij ook zorgen voor een lekker hapje en drankje. Na afloop van de rondleiding kun je nog in gesprek met medewerkers van het bedrijf waar je meer over wilt weten. 

 

Informatie 

07-04-2018

10:00 uur tot 14:00

bedrijventerrein in Zwijndrecht (Langeweg 350, Zwijndrecht)

www.werkenbijamega.nl


 Heb jij eerst nog wat meer informatie nodig voor je de keuze maakt om je aan te melden? Neem dan contact op met onze afdeling Personeelszaken via 078-6338303 of mail naar personeelszaken@amega.nl.

 

Winnaars Ames Innovatiedag nemen fiets in ontvangst di, 24 oktober
Tijdens de Innovatiedag heeft iedereen die aanwezig was de kans gekregen om een nieuwe Gazelle fiets te winnen. Afgelopen zaterdag hebben de vijf winnaars hun nieuwe fiets opgehaald. Ames Autobedrijf bestaat dit jaar 70 jaar. Om dit te vieren werd er op 1 juli een Innovatiedag georganiseerd. Tijdens deze Innovatiedag kreeg jong en oud de kans om kennis te maken met de meest geavanceerde innovaties door deze zelf uit te proberen. Zo kon men de gemakken ervaren van onder meer Trailer Assist, Park Assist en Emergency Braking. De jongste liefhebbers konden op deze Innovatiedag hun eigen spaarpot kleien en racen in een race simulator.