Winnaars Ames Innovatiedag nemen fiets in ontvangst

 

Tijdens de Ames Innovatiedag heeft iedereen die aanwezig was de kans gekregen om een nieuwe Gazelle fiets te winnen. Afgelopen zaterdag hebben de vijf winnaars hun nieuwe fiets opgehaald. Ames Autobedrijf bestaat dit jaar 70 jaar. Om dit te vieren werd er op 1 juli een Innovatiedag georganiseerd. Tijdens deze Innovatiedag kreeg jong en oud de kans om kennis te maken met de meest geavanceerde innovaties door deze zelf uit te proberen. Zo kon men de gemakken ervaren van onder meer Trailer Assist, Park Assist en Emergency Braking. De jongste liefhebbers konden op deze Innovatiedag hun eigen spaarpot kleien en racen in een race simulator.

Tijdens deze Innovatiedag maakte alle deelnemers kans om één van de vijf Gazelle DutyNL R3 te winnen. Drie van deze stevige en trendy stadsfietsen ter waarde van maar liefst €549,- werden verloot. Zo werd er een fiets verloot onder de bezoekers die op 1 juli een auto hebben aangeschaft. Er werd een fiets verloot onder de volgers op instagram en de derde fiets werd verloot onder de bezoekers die de Ames vragenlijst op 1 juli juist in hebben gevuld. De overige twee fietsen kon men winnen door de snelste tijd neer te zetten in de race simulator of door de snelste tijd neer te zetten met het wisselen van een autoband.

Op zaterdag 2 september zijn de fietsen in ontvangst genomen door de 5 winnaars. Zij werden om 10.00 uur in de showroom ontvangen met koffie en gebak. Namens Ames willen wij de winnaars van harte feliciteren en wensen wij hen veel veilige kilometers op de nieuwe fietsen.

Lees ook

Nu ook Gazelle fietsen als vervangend vervoer di, 24 oktober
Voor diverse vestigingen biedt Ames sinds kort nu ook C02-neutraal vervangend vervoer aan in de vorm van stoere zwarte Gazelle fietsen. Geheel gratis en milieuvriendelijk! In totaal zijn er twintig fietsen beschikbaar gekomen die klanten als vervangend vervoer kunnen aannemen. Daarnaast worden enkele fietsen gebruikt voor intern gebruik, zoals het vervoer van medewerkers van- en naar de werkplaatsen. Op deze manier houdt Amega rekening met het milieu in de regio en probeert zij op een duurzame wijze haar klanten te bedienen.
Kom 7 april naar de Amega Banendag do, 08 maart
Wegens het succes van vorig jaar, organiseren wij dit jaar wederom onze Amega Banendag! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de automotive branche en wil jij weten welke mogelijkheden wij jou allemaal te bieden hebben? Dan zien wij jou graag op 7 april a.s.. Aanmelden kan via: www.werkenbijamega.nl/banendag. Nu al nieuwsgierig naar onze openstaande vacatures of wil je gelijk solliciteren? Kijk dan op: www.werkenbijamega.nl. Tot 7 april!