Ames levert 60 Volkswagen Polo modellen aan BDO

Ames feliciteert BDO met de aflevering van zestig nieuwe Volkswagen Polo modellen voor nieuwe jonge professionals. Wij wensen de berijders veel rijplezier en veilige kilometers toe.

Over de Volkswagen Polo

De zesde generatie Polo is ruimer, sportiever en standaard luxer uitgerust dan ooit. Deze Volkswagen klassieker is rijk aan innovaties die elke rit aangenamer en veiliger maken. Adaptive Cruise Control bijvoorbeeld, of automatische airconditioning 'Climatronic'. En dat alles tegen een verrassend lage instapprijs.

Bekijk de Volkswagen Polo

 

Lees ook

40 nieuwe Volkswagen Polo's voor BDO wo, 05 september
Ames wederom door BDO gekozen als partners in mobiliteit om hun nieuwe medewerkers een nieuwe Volkswagen Polo te mogen leveren. We wensen alle berijders dan ook veel veilige kilometers en rijplezier toe.
Ames levert Volkswagen Polo's aan SMG vr, 04 januari
Bram Korteweg heeft namens Ames Ridderkerk weer twee nieuwe Volkswagen Polo’s mogen leveren aan de Security Management Group. Het is niet de eerste keer dat SMG voor de Volkswagens van Ames kiest, zo leverde wij eerder al in samenwerking met AALease drie Volkswagen up! modellen. Wij wensen de berijders van de nieuwe auto's veel rijplezier en veilige kilometers toe!