Proefrit
Offerte
Voorraad
088 - 37 497 65
Volkswagen e-Golf

Vanaf € 39.680,-

   100% elektrisch

   Slechts 4% bijtelling

   C02-neutraal rijden

 

De Volkswagen e-Golf

De zuinigste in zijn klasse.

 

De Volkswagen e-Golf is ongetwijfeld de zuinigste uitvoering van de Golf. Deze 100% elektrische Golf is net als iedere andere Golf standaard voorzien van alle gemakken en brengt je verder dan ooit. Met een actieradius van maximaal 300 kilometer bent u niet meer gebonden aan de stedelijke ritten en met maar 4% bijtelling rijdt u de nieuwe Volkswagen e-Golf al vanaf € 572,- per maand.

 

Design

Net als de Golf is de e-Golf sportiever, dynamischer en markanter dan ooit. Opvallend maar toch volop Golf dankzij zijn karakteristieke C-stijl, de royale wielbasis en de korte overhangen. Leverbaar inclusief de nieuw ontworpen full-LED koplampen en achterlichten. Optioneel zijn LED achterlichten met dynamische knipperlichten. U herkent de nieuwe de e-Golf bovendien meteen aan de opvallende blauwe doorlopende bies in grille en koplampen. Speciale badges met blauw opschrift op de zij- en achterkant geven aan dat we hier met een speciale Golf te maken hebben. De e-Golf is alleen verkrijgbaar in een vierdeurs-uitvoering.

 

Comfort

De e-Golf is standaard uitgerust met heel veel luxe. Adaptive Cruise Control, maar ook het uitgebreide Discover Pro infotainmentsysteem met gebarenherkenning behoren tot de basisuitrusting. Ook beschikt de e-Golf over een lederen, multifunctioneel sportstuur waarop u alle belangrijke functies van uw radio en navigatiesysteem simpel kunt bedienen zonder dat u uw blik op de weg verliest. De powermeter geeft tijdens de rit het actuele energieniveau aan.

 

Uitvoeringen

De e-Golf wordt geleverd in één zeer complete uitvoering met standaard onder meer automatische snelheidsregeling, Adaptive Cruise Control met afstandswaarschuwingssysteem, Front Assist, City Emergency Braking inclusief voetgangersherkenning en Park Distance Control vóór en achter. Interessante opties zijn het Active Info Display met de powermeter, de File Assistent, City Emergency Braking en telefoonvoorbereiding waarmee u uw smartphone draadloos kunt opladen. Dankzij de geluidssimulator worden voetgangers geattendeerd op de naderende e-Golf.

 

Motoren

De e-Golf heeft een accupakket van 35,8 kWh met een actieradius van 300 kilometer en een vermogen van 136 pk. Daarmee sprint de elektrische Golf van 0 naar 100 km/u in minder dan 10 seconden. De topsnelheid bedraagt 150 km/u. Met de standaard lader van 7,2 kW is de accu in minder dan 6 uur volledig opgeladen en met een snellader van 40 kW is de accu in minder dan een uur al voor 80% opgeladen.

 

Nu in de showroom

Kom ook kennismaken met het nieuwe elektrische rijden! Wij denken graag met u mee over laadoplossingen en zakelijk elektrisch rijden. Ook is de Volkswagen e-Golf een uitstekende auto om te leasen. Ames Autobedrijf biedt diverse leaseoplossingen voor zowel de zakelijke als de particuliere rijder. Neem vrijblijvend contact met ons op om meer te weten te komen.

Meer informatie

Bekijk voorraad Volkswagen e-Golf

De 100% elektrische e-Golf brengt u verder dan ooit. Tot maximaal 230 kilometer, en dat tegen een bijtelling van slechts 4%. De e-Golf herkent u van buiten aan de blauwe design-accenten en LED verlichting. Van binnen is de e-Golf standaard uitgerust met de meest luxe opties, zoals een verwarmbare voorruit, spraakbediening en infotainmentsysteem 'Discover Media'.

 

Bekijk voorraad

De brochure van de Volkswagen e-Golf

Alles op een rijtje

Download

Meest verkochte elektrische auto van Nederland

De populariteit van volledig elektrische auto’s groeit gestaag. In het eerste kwartaal van 2018 stegen de verkopen in Nederland met 136 procent ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. De best verkochte elektrische auto? Dat was de Volkswagen Golf. Dit succes is te danken aan zijn hoogstaande comfort en de rijke uitrusting.

Lees meer

Uw eigen Volkswagen samenstellen?

 

Naar de configurator

Ook interessant

Contactformulier 

Neem direct contact op