NL
078 - 6143322

Volkswagen bedrijfswagen zomercheck

Zorg dat u klaar bent voor de zomer

Volkswagen bedrijfswagen zomercheck uit voeren? Of u nu op vakantie gaat met uw Volkswagen bedrijfswagen of door gaat met werken, het is belangrijk dat u uw Volkswagen bedrijfswagen klaar maakt voor de zomer. Door de omslag van winter naar zomer kan het namelijk zo zijn dat bepaalde onderdelen van uw Volkswagen bedrijfswagen schade hebben opgelopen. 

Maak direct een afspraak

NL

Ames is een erkende Volkswagen bedrijfswagen garage en gespecialiseerd op het gebied van Volkswagen bedrijfswagen onderhoud. Tijdens de zomercheck controleren wij uw Volkswagen bedrijfswagen op cruciale onderdelen, zodat u zonder zorgen de weg op kunt in de zomer. De zomercheck voeren wij uit voor alle Volkswagen bedrijfswagen modellen, waaronder de Volkswagen Crafter, Volkswagen Transporter en Volkswagen Caddy.

De Volkswagen bedrijfswagen zomercheck

Tijdens de zomercheck controleren wij uw auto op 12 essentiële punten. Hierbij checken we onder andere de volgende punten:

  • Banden
  • Remmen
  • Ruiten
  • Motor
  • Elektrische installatie
  • Interieur
  • Exterieur

Indien gewenst, is het mogelijk om bij de check aanwezig te zijn. In dat geval hoort u meteen onze bevindingen. Na de zomercheck uitvangt u een rapportage met alle gecontroleerde punten.  

 

Plan direct uw 
werkplaatsafspraak

Kosten Volkswagen bedrijfswagen zomercheck

Tijdens de zomercheck controleren wij uw Volkswagen bedrijfswagen op 12 controlepunten. Mocht uit één van deze 12 controlepunten een vervolgactie komen, dan zullen we eerst contact met u opnemen, voordat we deze uitvoeren. Vervolgacties pakken wij snel en vakkundig op zodat u klaar bent voor de zomer(vakantie)!

  • Volkswagen bedrijfswagen zomercheck: € 16,50

Volkswagen bedrijfswagen zomercheck van Ames

Wanneer u kiest voor een zomercheck door Ames, dan kiest voor een erkende Volkswagen dealer. Onze Volkswagen bedrijfswagen specialisten staan voor u klaar. Wij maken graag een afspraak met u om uw Volkswagen bedrijfswagen klaar te maken voor de zomer.

 Gratis pechhulp in Europa

 Originele Volkswagen bedrijfswagen onderdelen

 4 jaar garantie

 Opgeleid Volkswagen bedrijfswagen personeel

 

Plan direct uw
werkplaatsafspraak

NL