NL
078 - 6143322

Volkswagen bedrijfswagen wintercheck

Zorg dat u klaar bent voor de winter

Een Volkswagen bedrijfswagen wintercheck uit laten voeren? Tijdens de winter krijgt uw bedrijfswagen veel te verduren, zoals kou, regen en sneeuw. Als ondernemer wilt u natuurlijk voorkomen dat u met pech onderweg komt te staan. Daarom is het belangrijk dat uw Volkswagen bedrijfswagen in topconditie is voor de winter.

Maak direct een afspraak

NL

Ames is een erkende Volkswagen bedrijfswagen garage en gespecialiseerd in Volkswagen onderhoud. Wij controleren uw Volkswagen bedrijfswagen op essentiële punten, zodat hij klaar is voor de winter en u met een gerust hart de weg op kunt!

De wintercheck van Volkswagen bedrijfswagen

De Volkswagen bedrijfswagen wintercheck is een uitgebreide check van 20 cruciale punten die het zwaar te verduren krijgen in de winter. Wij controleren de volgende onderdelen:

  • Banden: Controle van slijtage, profieldiepte en bandenspanning.
  • Remmen: Check op remschrijven, remblokken en remvloeistof.
  • Ruitenwissers: Controle van de wisserbladen en sproeikop. Ook vullen we de ruitenwisservloeistof bij.
  • Accu: Controle van accuspanning.
  • Koelsysteem: Controleren van lekkage en bijvullen koelvloeistof.
  • Airco: Controle van de airco, zodat u uw ruiten kunt ontwasemen in de winter.


Het is mogelijk om zelf aanwezig te zijn bij de wintercheck. Na de check ontvangt u altijd een rapportage waarin alle bevindingen van de check zijn toegelicht.

 

Plan direct uw 
werkplaatsafspraak

Volkswagen bedrijfswagen winterbanden

Wissel ook meteen uw zomerbanden naar winterbanden als u de wintercheck uit laat voeren. Wanneer de temperaturen onder de 7°C zakken, dan is het aan te raden om uw zomerbanden te verwisselen voor winterbanden. Aangezien u in de winter te maken krijgt met gladde wegen, sneeuw en strooizout, is het belangrijk dat u grip heeft op de weg. Combineer daarom de wintercheck met een bandenwissel, zodat uw Volkswagen bedrijfswagen helemaal klaar is voor de winter!

 

Meer over de bandenwissel

Kosten Volkswagen bedrijfswagen wintercheck

Tijdens de wintercheck wordt uw auto gecontroleerd op 20 belangrijke punten. Wanneer er uit één van deze 20 punten een vervolgactie komt, dan zullen wij altijd eerst contact met u opnemen, voordat we deze doorvoeren. Deze acties pakken we snel en vakkundig op zodat u snel de weg weer op kunt!

  • Volkswagen bedrijfswagen wintercheck: € 16,50

Volkswagen bedrijfswagen wintercheck van Ames

Wanneer u kiest voor een wintercheck door Ames, dan kiest voor een erkende Volkswagen bedrijfswagen dealer. Onze Volkswagen bedrijfswagen specialisten staan voor u klaar. Wij maken graag een afspraak met u om uw Volkswagen bedrijfswagen klaar te maken voor de winter.

 Gratis pechhulp in Europa

 Originele Volkswagen bedrijfswagen onderdelen

 4 jaar garantie

 Opgeleid Volkswagen bedrijfswagen personeel

 

Plan direct uw
werkplaatsafspraak

NL