Vego Zwijndrecht kiest ook voor de Volkswagen Caddy

 

Vestiging Zwijndrecht van Vego Tuinmaterialen heeft ook gekozen voor de populaire Volkswagen Caddy, bij uitstek een compacte en praktische bedrijfsauto. Dankzij de gave bekleding is de Caddy gepersonaliseerd voor Vega Tuinmaterialen en daarom duidelijk herkenbaar voor de buitenwacht. Wij wensen Vego Tuinmaterialen veel plezier met hun mooie nieuwe bedrijfsauto. 

Ook interesse in een Volkswagen Caddy of een andere bedrijfsauto? Hier vindt u de scherpst geprijsde bedrijfsauto's van Ames Bedrijfswagencentrum. 

Lees ook

Twee miljoenste Caddy geproduceerd wo, 14 maart
Volkswagen Bedrijfswagens heeft deze maand de twee miljoenste Caddy geproduceerd. Het jubileumexemplaar van de compacte besteller rolde in de Volkswagen-fabriek in de Poolse stad Poznań van de band. Volkswagen Bedrijfswagens heeft deze twee miljoenste Caddy aan een Poolse hulporganisatie geschonken.
100ste VW Caddy voor L.A.W. Tol. Graafmachineverhuur vr, 09 maart
Graafmachineverhuur LAW Tol BV. uit Piershil is al jarenlang trouwe klant van Ames. Het familiebedrijf werd in 1965 opgericht door Leo Tol in Nieuw-Beijerland. Begonnen met vijf tractoren en inmiddels uitgegroeid tot een mooi, groot en bloeiend bedrijf. Donderdag 8 maart werd de 100ste (!) Volkswagen Caddy afgeleverd door Coen Bel van Ames Bedrijfswagencentrum. En daar hoorde natuurlijk taart bij. Wij wensen de L.A.W. Tol wederom veel veilige kilometers!