Winnaar Facebookactie bekend

 

EN DE WINNAAR IS.... Dominick En Danielle van Zundert! 🎉

Van harte gefeliciteerd met uw Volkswagen T1 Lego Bus die u op Tweede Paasdag kunt ophalen bij Ames Bedrijfswagencentrum in Zwijndrecht. Volg onze Facebookpagina en houd deze in de gaten voor meer nieuws, aanbiedingen en (win)acties.

 

Volg ons op Facebook

winnaar facebookactie
Volkswagen e-Crafter wint ‘Europese Transportprijs voor Duurzaamheid’ di, 12 december
De 100% elektrisch aangedreven Volkswagen e-Crafter is nog voor zijn marktintroductie onderscheiden met de ‘Europese Transportprijs voor Duurzaamheid’ in de categorie ‘Transport- en bestelwagens’. Met een actieradius van 160 kilometer is de e-Crafter bij uitstek geschikt voor ‘last mile-leveringen’. De e-Crafter komt in de zomer van 2018 op de markt. Nog dit jaar begint een laatste praktijktest bij grote internationale klanten.
Ames Bedrijfswagencentrum Maatwerk Dealer van 2018 vr, 23 maart
Ames Bedrijfswagencentrum is woensdag tijdens de jaarlijkse Volkswagen Bedrijfswagen dealermeeting uitgeroepen tot ''Maatwerk Dealer van het Jaar 2018''. Het is de eerste keer dat deze prijs wordt uitgereikt en wij zijn ontzettend trots op deze mooie onderscheiding. Ames heeft deze award te danken aan de vele maatwerkoplossingen die wij onze klanten met uiteenlopende wensen bieden. In samenwerking met PSB Bedrijfswagennrichting zorgen wij voor al onze klanten de perfecte opbouw en inrichting van de bedrijfswagen waarbij wij ook adviseren en creëren zodat de klant volledig ontzorgd is ten aanzien van bijvoorbeeld bestickering en Track & Trace.