DW Groen neemt 7 Transporters in gebruik


DW Groen heeft weer zeven nieuwe Volkswagen Transporters pick-up in gebruik genomen van Ames Bedrijfswagencentrum. Wij wensen de mannen veel veilige kilometers en veel succes met deze mooie nieuwe bedrijfsauto's.

Speciaal voor het werkveld

DrechtnetwerkGroen onderhoudt al jaren het openbaar groen in de Drechtsteden. Speciaal voor hun goede werk is deze pickup Transporter de ideale partner. Zo kunnen de resten van de werkzaamheden makkelijk vervoert worden en is er genoeg ruimte voor al het gereedschap. 


Design

De mogelijkheden met de Transporter zijn grenzeloos. U kunt hem samenstellen zoals u wilt, met keuze uit onder meer verschillende carrosserievormen, vele wielbases, dakhoogten, stoel- en cabinevarianten. De Transporter is bovendien geschikt om naar wens om te bouwen. Van een handig opbergsysteem voor uw gereedschap tot een volledige (Solar)koelwagen.

Bekijk de Transporter

Lees ook

500.000e Transporter T6 geproduceerd in Hannover do, 07 juni
De Volkswagen Bedrijfswagens-fabriek in Hannover heeft een bijzondere mijlpaal bereikt: drie jaar na de productiestart van de Transporter T6 rolde het 500.000e exemplaar van de band. De Transporter wordt al sinds 1956 in Hannover geproduceerd. In totaal werden hier al zo’n 8,8 miljoen Transporters gebouwd.
Twee miljoenste Caddy geproduceerd wo, 14 maart
Volkswagen Bedrijfswagens heeft deze maand de twee miljoenste Caddy geproduceerd. Het jubileumexemplaar van de compacte besteller rolde in de Volkswagen-fabriek in de Poolse stad Poznań van de band. Volkswagen Bedrijfswagens heeft deze twee miljoenste Caddy aan een Poolse hulporganisatie geschonken.