Stijlvol aan het werk met de Volkswagen Amarok Dark Label

 

Volkswagen Bedrijfswagens introduceert de Amarok Dark Label in Nederland. Deze speciale uitvoering valt op met zijn stijlvolle donkere kleuren en exclusieve designdetails. De Amarok Dark Label is leverbaar met verschillende uitvoeringen van de efficiënte en krachtige 3.0 V6 TDI, ook met 8-traps automaat. 


De Amarok Dark Label is sinds 14 september 2018 beschikbaar op de Nederlandse markt. De uitvoering met Plus Cabine is leverbaar vanaf € 34.500. De Amarok Dark Label Dubbele Cabine met lange wielbasis (vijfzitter mét BMP-vrijstelling) is er vanaf € 40.150.

Offerte aanvragen


De Amarok Dark Label van Volkswagen Bedrijfswagens is een limited edition met de compleet uitgeruste Comfortline-uitvoering als basis. Hij is uitgevoerd in de stijlvolle kleur ‘Carbon Steel Grey’. Zwarte sidebars, een matzwarte ‘stylingbar’, een design bumperinzet en 18 inch lichtmetalen velgen ‘Rawson’ met antracietkleurige afwerking zorgen voor een extra stijlvolle touch.

Vanaf € 34.500

De Amarok Dark Label is er om te beginnen als Plus Cabine met twee zitplaatsen en een groot, afsluitbaar bagagecompartiment achter de scheidingswand. De vanafprijs voor dit model bedraagt € 34.500. De Amarok Dark Label Dubbele Cabine met lange wielbasis is een ruime vijfzitter met BPM-vrijstelling. Hij is leverbaar vanaf € 40.150 en vertrouwt nu tijdelijk op 4 jaar garantie. Wat de Amarok Dark Label voor ondernemers ook heel aantrekkelijk maakt, is de Financial Lease-mogelijkheid waarbij het rentepercentage slechts 2,99% bedraagt.

Exclusief tot in detail

De aandacht voor detail blijkt ook uit de matzwarte uitvoering van de portiergrepen en buitenspiegels. Daarbij zijn de achterlichten donkergetint en de koplampen voorzien van Bi-Xenon verlichting en LED dagrijverlichting. Ook in het interieur zijn donkere kleuren hét thema: zo heeft de Amarok Dark Label zwarte hemelbekleding en vloermatten met het Dark Label-logo.

Een harde werker zoals altijd

Net als elke Amarok is ook de Dark Label een harde werker. Hij is robuust, heeft een gigantische laadbak en wordt standaard geleverd met de 3.0 TDI V6 dieselmotor en 4MOTION vierwielaandrijving. Daarbij is er keus uit twee vermogensvarianten: 120 kW/163 pk of 150 kW/204 pk. Uiteraard is de Amarok Dark Label ook leverbaar met de geavanceerde achttraps automaat.

3.0 TDI V6, 4MOTION vierwielaandrijving

De Amarok Dark Label wordt standaard geleverd met de krachtige en zuinige 3.0 TDI V6. Er is keus uit twee vermogensvarianten: 120 kW/163 pk of 150 kW/204 pk. De eerste wordt altijd gekoppeld aan een handgeschakelde versnellingsbak, de 150 kW-variant heeft standaard een achttraps automatische transmissie. Beide varianten hebben standaard 4MOTION vierwielaandrijving voor optimale grip en stabiliteit onder alle omstandigheden.

Interesse in onze Volkswagen Amarok Dark Label?

Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen spoedig contact met u op.

Lees ook

Volkswagen Amarok Aventura nu bestelbaar vr, 20 april
Volkswagen Bedrijfswagens voegt de daad bij het woord. De Amarok Aventura Exclusive Concept – die vorig jaar op de IAA in Frankfurt stond – heeft het productiestadium gehaald en kan nu worden besteld. Een absolute highlight is zijn beresterke V6 TDI-motor met 190 kW/258 pk (200 kW/272 pk in overboostfunctie) en 580 Nm koppel. Deze krachtigste Amarok ooit is leverbaar vanaf € 38.400.
Amarok meest betrouwbare bedrijfswagen di, 06 maart
Het Duitse keuringsinstituut DEKRA heeft in de afgelopen twee jaar zo’n vijftien miljoen voertuigen geïnspecteerd. En op het gebied van de compacte bedrijfswagens springt één naam er duidelijk uit: die van de Volkswagen Amarok. Volgens het ‘DEKRA Gebrauchtwagenreport 2018’ is hij met voorsprong de betrouwbaarste auto in zijn klasse. De pick-up van Volkswagen gaat aan kop in drie categorieën: tot en met 50.000, 100.000 en 150.000 kilometer.