Amarok meest betrouwbare bedrijfswagen

 

Het Duitse keuringsinstituut DEKRA heeft in de afgelopen twee jaar zo’n vijftien miljoen voertuigen geïnspecteerd. En op het gebied van de compacte bedrijfswagens springt één naam er duidelijk uit: die van de Volkswagen Amarok. Volgens het ‘DEKRA Gebrauchtwagenreport 2018’ is hij met voorsprong de betrouwbaarste auto in zijn klasse. De pick-up van Volkswagen gaat aan kop in drie categorieën: tot en met 50.000, 100.000 en 150.000 kilometer.

Intensief gebruik

DEKRA deelt gebruikte auto’s bewust in naar kilometerstand, niet naar leeftijd. ‘Gebreken komen over het algemeen niet met de jaren’, aldus Jann Fehlauer, hoofd van de testafdeling bij DEKRA Automobil GmbH, ‘maar naarmate het aantal kilometers toeneemt.’ Onze pick-up wordt over het algemeen intensief gebruikt’, zegt Gerrit Starke van Volkswagen Nutzfahrzeuge AG. Voor onze klanten is de betrouwbaarheid van de Amarok dan ook erg belangrijk. Het uitstekende resultaat dat de auto in het DEKRA Gebrauchtwagenreport 2018 heeft behaald, bewijst dat de Volkswagen Amarok momenteel de beste pick-up op de markt is.’

Lees ook

Volkswagen e-Crafter wint ‘Europese Transportprijs voor Duurzaamheid’ di, 12 december
De 100% elektrisch aangedreven Volkswagen e-Crafter is nog voor zijn marktintroductie onderscheiden met de ‘Europese Transportprijs voor Duurzaamheid’ in de categorie ‘Transport- en bestelwagens’. Met een actieradius van 160 kilometer is de e-Crafter bij uitstek geschikt voor ‘last mile-leveringen’. De e-Crafter komt in de zomer van 2018 op de markt. Nog dit jaar begint een laatste praktijktest bij grote internationale klanten.
Twee miljoenste Caddy geproduceerd wo, 14 maart
Volkswagen Bedrijfswagens heeft deze maand de twee miljoenste Caddy geproduceerd. Het jubileumexemplaar van de compacte besteller rolde in de Volkswagen-fabriek in de Poolse stad Poznań van de band. Volkswagen Bedrijfswagens heeft deze twee miljoenste Caddy aan een Poolse hulporganisatie geschonken.