NL
078 - 6321366

SKODA Connect

Altijd verbonden met uw SKODA

Maak kennis met ŠKODA Connect, de online diensten waarmee u meer uit uw dag haalt! ŠKODA Connect bestaat uit twee onderdelen: Care Connect en Infotainment Online. Onder Care Connect vallen twee onderdelen: Remote Access en Pro-active Service. Met ŠKODA Connect kunt u vanuit uw huis zien of uw auto op slot zit, waar deze geparkeerd staat en nog veel meer. Met deze dienstenpakketten krijgt u auto een groot aantal nieuwe functies op het gebied van entertainment, gebruiksgemak en uw persoonlijke veiligheid. ŠKODA Connect maakt het rijden nog comfortabeler en veiliger. Hieronder vindt u alle informatie die u nodig hebt om care connect te activeren in uw auto.

Bekijk alle video's

skoda connect

Rome Access

Remote Access biedt een compleet nieuwe manier van omgaan met je auto door deze te koppelen met je smartphone. Je kunt je telefoon dan gebruiken om de auto te bedienen en meldingen te ontvangen. De geldigheid van de diensten wordt periodiek vernieuwd. Care Connect-diensten zijn te combineren met de meeste infotainmentsystemen.

Lees meer

skoda connect

Pro-active Service

Pro-active Service helpt je bij storingen en andere problemen die te maken hebben met de toestand van je auto. De auto neemt automatisch contact op met een werkplaats, of roept hulp op in geval van een klein incident. Pro-active Service is te combineren met de meeste infotainmentsystemen en kan standaard of optioneel zijn.

Lees meer

skoda connect

Infotainment Online

De Infotainment Online-diensten helpen je je reisdoel veilig en comfortabel te bereiken. Ze zijn beschikbaar voor de ŠKODA infotainmentsystemen Amundsen en Columbus. De geldigheid van de diensten wordt periodiek vernieuwd.

Lees meer

Heeft u vraag over SKODA Connect?