NL
078 - 6143322

SKODA Connect

Altijd verbonden met uw SKODA

Maak kennis met SKODA Connect, de online diensten waarmee u meer uit uw dag haalt! SKODA Connect bestaat uit twee onderdelen: Care Connect en Infotainment Online. Onder Care Connect vallen twee onderdelen: Remote Access en Pro-active Service. Met SKODA Connect kunt u vanuit uw huis zien of uw auto op slot zit, waar deze geparkeerd staat en nog veel meer. Met deze dienstenpakketten krijgt u auto een groot aantal nieuwe functies op het gebied van entertainment, gebruiksgemak en uw persoonlijke veiligheid. SKODA Connect maakt het rijden nog comfortabeler en veiliger. Hieronder vindt u alle informatie die u nodig hebt om care connect te activeren in uw auto.

Bekijk alle video's

skoda connect

Rome Access

Remote Access biedt een compleet nieuwe manier van omgaan met uw auto door deze te koppelen met uw smartphone. U kunt uw telefoon dan gebruiken om de auto te bedienen en meldingen te ontvangen. De geldigheid van de diensten wordt periodiek vernieuwd. Care Connect-diensten zijn te combineren met de meeste infotainmentsystemen.

Lees meer

skoda connect

Pro-active Service

Pro-active Service helpt u bij storingen en andere problemen die te maken hebben met de toestand van uw auto. De auto neemt automatisch contact op met een werkplaats, of roept hulp op in geval van een klein incident. Pro-active Service is te combineren met de meeste infotainmentsystemen en kan standaard of optioneel zijn.

Lees meer

skoda connect

Infotainment Online

De Infotainment Online-diensten helpen u uw reisdoel veilig en comfortabel te bereiken. Ze zijn beschikbaar voor de SKODA infotainmentsystemen Amundsen en Columbus. De geldigheid van de diensten wordt periodiek vernieuwd.

Lees meer

De functionaliteiten van SKODA Connect

SKODA Connect activeren en registreren

De SKODA Connect portal biedt de mogelijkheid om uw klantaccount gemakkelijk vanuit huis te beheren. Ook is er de mogelijkheid om de SKODA Connect app te downloaden op uw smartphone. 

Voordat u de SKODA Connect services kunt gebruiken moet u eerst uw account activeren en registreren via de SKODA Connect Portal.

 

Naar de portal

SKODA Connect verlengen

Verleng gemakkelijk en snel via SKODA Connect Portal, nu tijdelijk nog voordeliger.

Eén jaar Infotainment Online voor alle modellen: 
Van € 70 voor € 49

Eén jaar Care connect - Remote access: 
Van € 60 voor € 39

 

Naar Connect portal

SKODA Connect - digitale diensten

Het gebruik van SKODA Connect (“diensten”) vereist een afzonderlijk online contract met SKODA AUTO, a.s. Om de maximale duur van de diensten te kunnen benutten, heeft de klant vanaf de aflevering van de auto 90 dagen de tijd om de auto te registreren via http://www.skoda-connect.com. Noodoproep en eCall zijn bij aflevering al geactiveerd zonder dat registratie daarvoor nodig is. 

Beschikbaarheid van diensten kan van land tot land verschillen en kan eveneens afhankelijk zijn van het model, het modeljaar en de uitrusting van de auto. Beschreven diensten kunnen later, na aflevering van de auto beschikbaar komen. De diensten kunnen alleen worden gebruikt door gebruik te maken van de beschikbare openbare communicatietechnologieën. Door de ontwikkeling van deze technologieën, met name mobiele netwerken, kan SKODA AUTO niet in alle landen een consistente beschikbaarheid garanderen van de diensten. Mogelijke technologische veranderingen kunnen ertoe leiden dat diensten permanent niet meer beschikbaar zijn.

Bij gebruik van de diensten is eveneens een dataverbinding tussen het apparaat van de klant (smartphone, tablet, pc, enz.) en de dataserver noodzakelijk. Deze dataverbinding is niet bij de diensten inbegrepen. Ga voor meer informatie naar www.skoda.nl/skoda-connect, of neem contact op met uw Ames vestiging.

Heeft u een vraag over SKODA Connect?