NL
078 - 6143322

Ontdek de ŠKODA Connect app

Altijd verbonden met uw ŠKODA vanaf modeljaar 2021

Maak kennis met ŠKODA Connect, de 24/7 online diensten waarmee u meer uit uw dag haalt! Met Remote Access ondersteunen we u op een Simply Clever manier. Zo kunt u uw parkeer positie bekijken, of haalt u actuele gegevens op over uw ŠKODA zoals gemiddeld gebruik of gemiddelde snelheid. Daarnaast kunt u vertrouwen op de Proactive Service, bijvoorbeeld wanneer er een service inspectie dient plaats te vinden of wanneer er zich een noodsituatie voordoet. 

Hieronder vindt u alle informatie die u nodig hebt om ŠKODA connect te activeren in uw auto.

 

Bekijk alle video's

Download de ŠKODA Connect app

In 6 gemakkelijke stappen verbonden met uw ŠKODA 

Stap 1: Download de ŠKODA Connect app via de Apple App Store of Google Play Store

Stap 2: Maak een MyŠKODA account aan of log in

Stap 3: Volg verdere instructies in de app

Stap 4: Ga naar Menu" > "Gebruikers" en klik op de "+"

Stap 5: Log in met uw e-mail adres en het door u gekozen wachtwoord. Doorloop de overige stappen. Let op: uw ŠKODA is voorzien van een SIM kaart. Hierdoor heeft u geen externe internetverbinding nodig. Bij de activatie is het noodzakelijk dat beide autosleutels zich in de auto bevinden. 

Stap 6: Registreer Ames als uw voorkeurdealer

ŠKODA Connect video's

Ter ondersteuning van het registratie en koppelproces kunt u de video "ŠKODA connect registreren en koppelen" bekijken. Hierin nemen we u stap voor stap mee. Wat u in ieder geval nodig heeft bij het registreren en koppelen van uw auto is:

 Uw beide sleutels

 Een smartphone

 Het VIN- of chassisnummer

ŠKODA Connect

ŠKODA ENYAQ Connect

Voordelen ŠKODA Connect 

skoda connect

Claxonneren & knipperen

Tot op 500 meter afstand kunt u uw auto gemakkelijk terugvinden met knipperen en claxonneren. Zo vindt u altijd uw ŠKODA terug.

Remote laden

De Remote laden functionaliteit zorgt ervoor dat u uw ŠKODA zo efficiënt mogelijk laat laden. Zo worden energiekosten bespaard en verlengt efficiënt laden de accu levensduur. Ook kunt u ervoor kiezen 's nachts te laten laden of het laadproces te starten of stoppen.

Vertrekplanner

Weet u het tijdstip dat u vertrekt? U stelt dit gemakkelijk in in de ŠKODA Connect app. Zo ontwaakt uw ŠKODA op basis van uw vooraf ingestelde vertrektijd. Zo is uw auto op het juiste moment volgeladen en klaar voor de volgende rit.

Rijgegevens

De rijgegevens van uw ŠKODA altijd bij de hand. Bekijk onder andere actuele gegevens over het gemiddelde verbruik, gemiddelde snelheid en afgelegde afstand. 

Remote airco

De airconditioning van uw ŠKODA vanuit huis bedienen? Dan kan met de ŠKODA Connect app. Stel de ideale temperatuur in voor vertrek. Koelen of verwarmen: u bepaalt. 

Wagenstatus

Via de ŠKODA Connect app op uw mobiele telefoon, smartwatch, laptop of tablet belangrijke informatie bekijken. Zo bekijkt u gemakkelijk de resterende actieradius, vergrendeling of openstaande ruiten.

skoda connect

Veiligheid en Service

Pro-active Service helpt u bij storingen en andere problemen die te maken hebben met de toestand van uw auto. De auto neemt automatisch contact op met een werkplaats, of roept hulp op in geval van een klein incident. Pro-active Service is te combineren met de meeste infotainmentsystemen en kan standaard of optioneel zijn.

 eCall noodoproep service

 Pechoproep

 Automatische ongevalsmelding

 Gebiedswaarschuwing

 Snelheidswaarschuwing

 Online alarmsysteem

 Service afspraakplanning

Alle voordelen
skoda connect

Entertainment en meer

De Infotainment Online-diensten helpen u uw reisdoel veilig en comfortabel te bereiken. Ze zijn beschikbaar voor de ŠKODA infotainmentsystemen Amundsen en Columbus. De geldigheid van de diensten wordt periodiek vernieuwd.

 Online interieurvoorverwarming

 Vergrendelen en ontgrendelen

 Online spraakbediening

 Online verkeersinformatie

 Online reisdoel en route importeren

 Tankstations en laadstations op de kaart

 Parkeerplaatsen op de kaart

 Vertrektijden (enkel bij EV of PHEV)

 Airconditioning (enkel bij EV of PHEV)

 Opladen (enkel bij EV of PHEV)

Alle voordelen

ŠKODA Connect activeren en registreren

De ŠKODA Connect portal biedt de mogelijkheid om uw account gemakkelijk vanuit huis te beheren. Ook is er de mogelijkheid om de ŠKODA Connect app te downloaden op uw smartphone. 

Voordat u de ŠKODA Connect services kunt gebruiken moet u eerst uw account activeren en registreren via de ŠKODA Connect Portal. Voor deze online diensten is een abonnement vereist. Is het abonnement verlopen? Dan kunt u ŠKODA Connect gemakkelijk verlengen, per jaar en bij sommige modellen per 3 jaar via de portal of via Ames.

 

Naar de portal

Heeft u een vraag over ŠKODA Connect?