NL
078 - 6143322
Škoda Connect LITE

Ontdek de voordelen

Skoda Connect Lite

Met de Škoda Connectiviteitsdiensten communiceert u snel en gemakkelijk met uw Škoda. Speciaal voor Škoda modellen vanaf 2008 kunt u gebruikmaken van de Škoda Connect Lite. Hiervoor dient een dataplug geïnstalleerd te zijn. Een aantal voordelen van Škoda Connect Lite zijn dat u via uw smartphone kunt beschikken over informatie over uw Škoda, maar ook verkeersinformatie of parkeerposities.

 

Heeft u een Škoda model van of na modeljaar 2021? Dan kunt u gebruik maken van MyŠkoda Essentials. 

Meer over MyŠkoda Essentials

Download de Škoda Connect Lite app

In 5 gemakkelijke stappen verbonden met uw Škoda

Stap 1: Download de Škoda Connect Lite app via de Apple App Store of Google Play Store

Stap 2: Maak een MyŠkoda account aan

Stap 3: Installeer de dataplug. De app vraagt om een pincode, wanneer u de dataplug bij Ames heeft laten monteren regelen we de pincode voor u.

Stap 4: Log in en volg verdere instructies in de app

Stap 5: Selecteer Ames als servicepartner en zet de service planning aan

Altijd verbonden met uw Škoda

Voor Škoda modellen (vanaf 2008) die niet zijn uitgerust met een fabrieks-connectiviteitsfunctie, hebben we nu Škoda Connect LITE in combinatie met een achteraf geplaatste DataPlug. Deze kunt u bij Ames laten installeren. Met de Škoda Connect LITE app kunt u verbinding maken met uw auto. Zo kunt u ritten registreren en exporteren, uw brandstofkosten analyseren, zien waar uw Škoda geparkeerd staat en nog veel meer.

 

Plan uw afspraak

SKODA Connect LITE app_Ames

Highlights Škoda Connect LITE

Beschikbaarheid Connect LITE

Beschikbaarheid Connect per model_Ames

Škoda ID

Škoda Nederland maakt gebruikt van een Škoda ID. U krijgt met één account toegang tot de digitale wereld van Škoda en u kunt inloggen op de Škoda Connect LITE app. Een Škoda ID aanmaken is gemakkelijk. Registreren kan via de Mijn Škoda omgeving. Klik op 'Meld je aan' en registreer u met uw e-mailadres. Wanneer u voor het eerst inlogt in de app, dan kunt u uw gewenste Ames vestiging te selecteren. Zo bent u verbonden met Ames voor wanneer u ons nodig heeft. 

Maak hier uw 
Škoda ID aan

Advies telefooninstellingen 

Voor een goede werking van de Škoda Connect LITE app, is het belangrijk dat uw locatievoorziening in de app altijd aanstaat. De telefooninstellingen verschillen per device. Hieronder een overzicht met de belangrijkste instellingen
  • Zet uw batterij-optimalisatie uit (geldt alleen voor Android toestellen).
  • Zet uw locatie instelling altijd aan en niet alleen bij gebruik van de app. Altijd.
  • Zorg ervoor dat uw telefoon op de achtergrond altijd uw apps en instellingen automatisch ververst. Sluit de app niet af.
  • De gegevens in de app worden bijgewerkt met behulp van Bluetooth in combinatie met de Dataplug. Zorg ervoor dat uw telefoon altijd verbinding heeft met de DataPlug tijdens het rijden. Zo ziet u altijd uw meest actuele ritgegevens.
  • Indien u tijdens het rijden uw telefoon niet verbonden heeft met de DataPlug, kunt u de rittenregistratie niet achteraf automatisch bijwerken. Het is wel mogelijk om dit handmatig toe te voegen. 

Heeft u vragen over Škoda Connect?