NL
078 - 6143322
Connect uw Skoda

met MySkoda Essentials

MyŠkoda Essentials

Altijd verbonden met uw Škoda

Alles wat u nodig heeft om uw Škoda te verbinden met de Škoda Essentials* applicatie, de 24/7 online diensten waarmee u meer uit uw dag haalt! Met Remote Access ondersteunen we u op een Simply Clever manier. Zo vindt u snel een parkeerplaats of benzinestation in de buurt, of bekijkt u verkeersinformatie via het infotainmentsysteem in uw Škoda. Op deze pagina vindt u alle informatie die u nodig heeft om Škoda Essentials te activeren in uw auto.

Let op: Speciaal voor de Škoda Enyaq iV is er een nieuwe applicatie: MyŠkoda. Klik op onderstaande button voor meer informatie.

Meer over MyŠkoda

Download de Škoda Essentials app

In 9 gemakkelijke stappen verbonden met uw Škoda

Stap 1: Download de Škoda Essentials app via de Apple App Store of Google Play Store

Stap 2: Maak een MyŠkoda account aan of log in

Stap 3: Volg verdere instructies in de app

Stap 4: Kies voor "+ toevoegen"

Stap 5: Voeg uw Škoda toe aan de app aan de hand van het chassisnummer (VIN). Dit nummer kan worden gevonden in het raam van uw Škoda. 

Stap 6: Kies voor "Order plaatsen" 

Stap 7: Activeer Škoda Essentials via het multimedia systeem. Dit doet u door de auto te verbinden met het internet via Menu > Instellingen > WLAN. Tip: maak een WiFi hotspot aan via uw smartphone en connect uw multimedia systeem hier mee.

Stap 8: Vul de 8-cijferige code in via menu > Škoda Essentials. 

Stap 9: Registreer Ames als voorkeurdealer.

Škoda Essentials

Ter ondersteuning van het registratie en koppelproces kunt u de video "Škoda connect registreren en koppelen"* bekijken. Hierin nemen we u stap voor stap mee. Wat u in ieder geval nodig heeft bij het registreren en koppelen van uw auto is:

 Uw beide sleutels

 Een smartphone

 Het VIN- of chassisnummer

Voordelen MyŠkoda Essentials

skoda connect

Veiligheid en Service

Pro-active Service helpt u bij storingen en andere problemen die te maken hebben met de toestand van uw auto. De auto neemt automatisch contact op met een werkplaats, of roept hulp op in geval van een klein incident. Pro-active Service is te combineren met de meeste infotainmentsystemen en kan standaard of optioneel zijn.

 eCall noodoproep service

 Pechoproep

 Automatische ongevalsmelding

 Gebiedswaarschuwing

 Snelheidswaarschuwing

 Online alarmsysteem

 Service afspraakplanning

Alle voordelen
skoda connect

Algemeen

Een compleet nieuwe manier van omgaan met uw auto door Remote Access te koppelen met uw smartphone. U kunt uw telefoon dan gebruiken om de auto te bedienen en meldingen te ontvangen. De geldigheid van de diensten wordt periodiek vernieuwd. Care Connect-diensten zijn te combineren met de meeste infotainmentsystemen.

 Wagenstatus rapport

 Actuele wagenstatus weergeven

 Rijgegevens bekijken

 Parkeerpositie bekijken

 Claxonneren & lichtknipperen

Alle voordelen
skoda connect

Entertainment en meer

De Infotainment Online-diensten helpen u uw reisdoel veilig en comfortabel te bereiken. Ze zijn beschikbaar voor de Škoda infotainmentsystemen Amundsen en Columbus. De geldigheid van de diensten wordt periodiek vernieuwd.

 Online interieurvoorverwarming

 Vergrendelen en ontgrendelen

 Online spraakbediening

 Online verkeersinformatie

 Online reisdoel en route importeren

 Tankstations op de kaart

 Parkeerplaatsen op de kaart

Alle voordelen

Skoda uitleg video's

Behalve de koppel en verbind video's zijn er nog meer video's over functionaliteiten van MySkoda Essentials gemaakt door Skoda zoals Online navigatie, Online route importeren, Spraakbediening en meer.

Bekijk alle video's

MyŠkoda Essentials activeren en registreren

De MyŠkoda portal biedt de mogelijkheid om uw account gemakkelijk vanuit huis te beheren. Ook is er de mogelijkheid om de MyŠkoda Essentials app te downloaden op uw smartphone. Voordat u de MyŠkoda Essentials diensten kunt gebruiken dient u eerst uw account te activeren en registreren via de app en met uw e-mailadres Hiervoor kan een abonnement vereist zijn. Is het abonnement verlopen? Dan kunt u MyŠkoda Essentials gemakkelijk verlengen per jaar via de app, de portal of bij Ames.

 

Heeft u een vraag over Škoda Essentials?

*De Škoda Connect applicatie is vervangen door de MyŠkoda Essentials applicatie. De werking, koppeling en verbinding van de MyŠkoda Essentials applicatie is echter hetzelfde gebleven. In sommige video's wordt daarom nog gesproken over "Škoda Connect", het betreft echter dezelfde applicatie.