Verkoopadviseur Lot rijdt met onze SKODA Rapid Spaceback


Verkoopadviseur Lot rijdt in de SKODA Rapid Spaceback van Ames. Wat maakt deze auto uniek? Welke functies bezit de Rapid en voor wie is deze auto geschikt? Lot vertelt u er graag meer over. De SKODA Rapid Spaceback is verkrijgbaar vanaf € 19.895,- of € 307,- per maand private lease. Bekijk onze Rapid acties via www.skodakortingsactie.nl.

 

Bekijk actie

 

Lees ook

SKODA KAROQ scoort 8.9 tijdens Autotest AD wo, 21 februari
De nieuwe SKODA KAROQ scoort met een 8.9 zeer hoog tijdens de Autotest van het Algemeen Dagblad. Het AD roemt de auto vanwege zijn ruimte, goede rij-eigenschappen en de flexibele achterbank. Bovendien scoort de KAROQ punten met de vele extra slimmigheidjes waar andere automerken niet aan gedacht hebben, zoals een ijskrabber, uitneembaar zaklampje in de bagageruimte en de verschuifbare haken aan weerszijden van het laadruim om bijvoorbeeld tassen op te hangen.
Kom 7 april naar de Amega Banendag do, 08 maart
Wegens het succes van vorig jaar, organiseren wij dit jaar wederom onze Amega Banendag! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de automotive branche en wil jij weten welke mogelijkheden wij jou allemaal te bieden hebben? Dan zien wij jou graag op 7 april a.s.. Aanmelden kan via: www.werkenbijamega.nl/banendag. Nu al nieuwsgierig naar onze openstaande vacatures of wil je gelijk solliciteren? Kijk dan op: www.werkenbijamega.nl. Tot 7 april!