Heeft uw SKODA deze uitneembare LED-zaklamp?

U kunt ’m nooit vinden en de batterijen zijn altijd leeg - dat zijn de twee grootste minpunten van de meeste zaklampen. SKODA heeft een oplossing gevonden en misschien zit-ie wel in uw kofferbak.

Bekijk hier SKODA modellen

De LED-zaklamp van SKODA vindt u in de kofferbak. Hij zit in een houder en gaat automatisch schijnen zodra iemand de achterklep opent. U kunt de LED-zaklamp loshalen en meenemen voor gebruik buiten de auto. Handig als u in het donker wilt controleren of de spullen op de aanhanger goed vastzitten, of de fietsen op de fietsendrager, of de sneeuwkettingen om de wielen.

Nooit meer overgeleverd aan lege batterijen

U hoeft niet om te kijken naar de batterijen van SKODA’s handige LED-zaklamp; die zijn altijd vol. De drie oplaadbare AAA-batterijen worden continu bijgeladen als de zaklamp in zijn houder zit en de motor van de auto draait. Als u de batterijen na jarenlang gebruik wilt vervangen, kan dat ook.

Afgezien van de handige plaatsing in de kofferbak en de batterijen die automatisch worden opgeladen, is er nog een reden waarom de LED-zaklamp de eretitel ‘Simply Clever’ verdient: hij heeft een magneet. Daarmee kunt u hem bevestigen aan de carrosserie van de auto, als u bijvoorbeeld in het donker met een lekke band staat en anders handen tekort komt.

Deze SKODA’s hebben een uitneembare LED-zaklamp

Verschillende SKODA-modellen worden geleverd met zo’n handige uitneembare LED-zaklamp. De SKODA KAMIQ heeft hem vanaf de Ambition-uitvoering en de Simply Clever-zaklamp zit ook in de bagageruimte van de SKODA KAROQ Style. Bij de nieuwe SKODA SUPERB behoort hij zelfs tot de standaarduitrusting. 

Andere praktische hulpmiddelen waar veel SKODA-rijders niet naar hoeven te zoeken, zijn de ijskrabber (in de tankklep), een paraplu (in de deur of onder de bijrijdersstoel) of een losse trechter voor het bijvullen van de ruitensproeiervloeistof. De slimme dop in de SCALA, KAMIQ en de nieuwe OCTAVIA maakt die overbodig. 

Lees ook

In welke provincie staan de meeste laadpalen? wo, 22 april
Nederland is een ideaal land voor elektrisch rijden: de afstanden zijn niet zo groot en je kunt je (semi-)elektrische SKODA opladen bij maar liefst 54.457 publieke laadpunten. Ruim een kwart van die laadpalen staat in één provincie...
SKODA introduceert nieuwe OCTAVIA als First Edition ma, 06 april
De vierde generatie van de SKODA OCTAVIA is klaar voor de start. Helemaal nu SKODA Nederland de prijzen van het introductiemodel bekend heeft gemaakt. Er is al een OCTAVIA First Edition vanaf € 33.490*. De COMBI First Edition kent een instapprijs van € 34.790*. Hiermee is de OCTAVIA First Edition scherp geprijsd en dankzij de rijke standaarduitrusting zeer concurrerend gepositioneerd in zijn segment. De bestseller zet op alle fronten grote stappen voorwaarts.