Octavia Combi in de Autoweek Dubbeltest

 

Autoweek voerde onlangs een dubbeltest uit met de Renault Mégane Estate en de SKODA Octavia Combi. De ruime stationcar van SKODA wordt vooral geroemd om zijn gebruiksvriendelijke bedieningspaneel, de vele handige Simply Clever opbergmogelijkheden en natuurlijk de hoeveelheid ruimte.

Bekijk de Octavia Combi

Bekijk ook

SKODA KAROQ scoort 8.9 tijdens Autotest AD wo, 21 februari
De nieuwe SKODA KAROQ scoort met een 8.9 zeer hoog tijdens de Autotest van het Algemeen Dagblad. Het AD roemt de auto vanwege zijn ruimte, goede rij-eigenschappen en de flexibele achterbank. Bovendien scoort de KAROQ punten met de vele extra slimmigheidjes waar andere automerken niet aan gedacht hebben, zoals een ijskrabber, uitneembaar zaklampje in de bagageruimte en de verschuifbare haken aan weerszijden van het laadruim om bijvoorbeeld tassen op te hangen.
Nederlandse SKODA verkopen door het dak ma, 19 februari
SKODA gaat opnieuw een topjaar tegemoet. De Tsjechische autofabrikant leverde in januari wereldwijd 103.800 auto’s aan klanten af, bijna 11 procent meer dan in dezelfde maand een jaar geleden. SKODA was met name populair in Europa (+13,7 procent), met een uitzonderlijke verkoopgroei voor Nederland. Vooral de nieuwe SUV-modellen KODIAQ en KAROQ dragen bij aan het verkoopsucces.