Helaas is deze actie verlopen, zie ons actieoverzicht voor alle actuele acties.

Tot € 1.100 fiscaal voordeel op een Skoda Octavia (Combi)


Vanwege de grote vraag naar nieuwe Skoda Octavia's en Octavia Combi's en de nieuwe WLTP-meetmethode is de landelijke voorraad van de Skoda Octavia in zowel de hatchback als de stationwagen variant zeer schaars. Hier hebben wij bij Ames rekening mee gehouden door extra veel van deze Skoda's in te kopen zodat deze populaire modellen nu alvast bij Ames besteld kunnen worden. Deze auto's worden in 2019 geleverd tegen de prijzen van 2018! Leaserijders besparen hiermee tot maar liefst € 1.100 fiscaal voordeel!

Meer informatie

Uw voordeel op een nieuwe Skoda Octavia & Octavia Combi

- € 600,- incl. BTW voor benzinemotoren
- € 1.100,- incl. BTW voor dieselmotoren

Skoda Octavia 

Vorm ontmoet functie in de Octavia. Skoda's bestseller staat synoniem voor ruimte, technische innovaties, design en bewezen aandrijftechnologie. Die mix maakt de Octavia tot een populaire keuze. Bij zakelijke grootverbruikers én bij particulieren met gevoel voor stijl. 

Bekijk Skoda Octavia

Skoda Octavia Combi

Het bewijs dat ruimte en design perfect samengaan. Het langgerekte design maakt de Octavia Combi tot een stijlvolle verschijning. Zakelijk verantwoord tijdens de werkweek, slim en flexibel voor weekenden en vakanties met het gezin.

Bekijk Skoda Octavia Combi

Interesse in een nieuwe Skoda Octavia of Octavia Combi?

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen spoedig contact met u op om samen tot de beste deal te komen.