NL
078 - 6143322

SEAT Vakantiecheck

SEAT vakantiecheck uit laten voeren? In de zomer gaat u er waarschijnlijk vaker op uit, of zelfs op vakantie met uw SEAT. Door de omslag van winter naar zomer kan het echter zo zijn dat bepaalde onderdelen van uw auto schade hebben opgelopen. Ames is een erkende SEAT reparateur en specialist op het gebied van SEAT onderhoud. Tijdens de vakantiecheck controleren wij de cruciale onderdelen van uw SEAT, zodat u er zonder zorgen op uit kunt!

Plan uw afspraak

De vakantiecheck van SEAT

Tijdens de vakantiecheck controleren wij uw auto op 20 belangrijke punten. Hierbij checken we onder andere de volgende punten:

Indien gewenst, is het mogelijk om bij de check aanwezig te zijn. In dat geval hoort u meteen onze bevindingen. Na de vakantiecheck ontvangt u een rapportage met alle gecontroleerde punten.

 

Plan uw werkplaatsafspraak

Kosten SEAT vakantiecheck

Tijdens de vakantiecheck controleren wij uw SEAT op 20 controlepunten. Mocht uit één van deze 20 controlepunten een vervolgactie komen, dan zullen we eerst contact met u opnemen, voordat we deze uitvoeren. Vervolgacties pakken wij snel en vakkundig op zodat u klaar bent voor de zomer(vakantie)!

  • SEAT vakantiecheck: € 20,-

SEAT vakantiecheck van Ames

Wanneer u kiest voor een vakantiecheck door Ames, dan kiest voor een erkende SEAT dealer. Onze SEAT specialisten staan voor u klaar. Wij maken graag een afspraak met u om uw SEAT klaar te maken voor de zomer.

 Gratis pechhulp in Europa

Originele SEAT onderdelen

4 jaar garantie

Opgeleid SEAT personeel

 

Plan direct uw werkplaatsafspraak