NL
078 - 6321000
Audi Zomercheck

Proef de zomer

Audi zomercheck

Audi vakantiecheck uit laten voeren? In de zomer gaat u er waarschijnlijk vaker op uit, of zelfs op vakantie met uw Audi. Door de omslag van winter naar zomer kan het echter zo zijn dat bepaalde onderdelen van uw auto schade hebben opgelopen. Ames is een erkende Audi reparateur en specialist op het gebied van Audi onderhoud. Tijdens de zomercheck controleren wij de cruciale onderdelen van uw Audi, zodat u er zonder zorgen op uit kunt!

De zomercheck van Audi

Tijdens de zomercheck controleren wij uw auto op 20 belangrijke punten. Hierbij checken we onder andere de volgende punten:

Indien gewenst, is het mogelijk om bij de check aanwezig te zijn. In dat geval hoort u meteen onze bevindingen. Na de vakantiecheck ontvangt u een rapportage met alle gecontroleerde punten.

 

Plan uw zomercheck

Actie Audi zomercheck

Tijdens de zomeracties van Ames, voeren we bij Ames de vakantiecheck uit voor € 30. Hierbij controleren wij uw Audi op 20 controlepunten. Mocht uit één van deze 20 controlepunten een vervolgactie komen, dan zullen we eerst contact met u opnemen, voordat we deze uitvoeren. Vervolgacties pakken wij snel en vakkundig op zodat u klaar bent voor de zomervakantie!

  • Audi zomercheck: € 30,- inclusief premium olijfolie (OP=OP!)

Audi zomercheck van Ames

Wanneer u kiest voor een zomercheck door Ames, dan kiest u voor een erkende Audi dealer. Onze Audi specialisten staan voor u klaar. Wij maken graag een afspraak met u om uw Audi klaar te maken voor de zomer.

Vinkje rood Gratis pechhulp in Europa

Vinkje rood Originele Audi onderdelen

Vinkje rood Opgeleid Audi personeel

 

Plan uw zomercheck