NL
078 - 6143322

Audi zomercheck

Maak uw Audi klaar voor de zomer.

Audi zomercheck uit laten voeren? In de zomer gaat u er waarschijnlijk vaker op uit, of zelfs op vakantie met uw Audi. Door de omslag van winter naar zomer kan het echter zo zijn dat bepaalde onderdelen van uw auto schade hebben opgelopen. Ames is een erkende Audi reparateur en specialist op het gebied van Audi onderhoud. Tijdens de zomercheck controleren wij de cruciale onderdelen van uw Audi, zodat u er zonder zorgen op uit kunt!

De zomercheck van Audi

Tijdens de zomercheck controleren wij uw auto op 30 belangrijke punten. Hierbij checken we onder andere de volgende punten:

  • Banden en remmen
  • Licht en zicht
  • Accu en dynamo
  • Onderstel en carrosserie

Indien gewenst, is het mogelijk om bij de check aanwezig te zijn. In dat geval hoort u meteen onze bevindingen. Na de zomercheck uitvangt u een rapportage met alle gecontroleerde punten.

 

Plan direct uw werkplaatsafspraak

Kosten Audi zomercheck

Tijdens de zomercheck controleren wij uw Audi op 30 controlepunten. Mocht uit één van deze 30 controlepunten een vervolgactie komen, dan zullen we eerst contact met u opnemen, voordat we deze uitvoeren. Vervolgacties pakken wij snel en vakkundig op zodat u klaar bent voor de zomer(vakantie)!

  • Audi zomercheck: € 20,-

Audi zomercheck van Ames

Wanneer u kiest voor een zomercheck door Ames, dan kiest voor een erkende Audi dealer. Onze Audi specialisten staan voor u klaar. Wij maken graag een afspraak met u om uw Audi klaar te maken voor de zomer.

Vinkje rood Gratis pechhulp in Europa

Vinkje rood Originele Audi onderdelen

Vinkje rood 4 jaar garantie

Vinkje rood Opgeleid Audi personeel

 

Plan direct uw werkplaatsafspraak