Werner Budding presenteert de Audi e-tron bij Ames Audi Centrum


Nu in de showroom! De Audi e-tron wordt geproduceerd in de CO2-neutrale Audi-fabriek in Brussel. De vanafprijs voor de Audi e-tron in Nederland bedraagt € 84.100. Op 31 januari startte de voorverkoop van de baanbrekende Audi e-tron. Inmiddels staat de e-tron bij ons in de showroom en kunt u deze baanbrekende auto nu zelf ervaren tijdens een proefrit.

Dynamisch rijden met elektrische aandrijving

De Audi e-tron wordt aangedreven door twee elektromotoren. Daarmee versnelt de e-SUV vlot vanuit stilstand. Voluit wegrijden doet denken aan een sportauto. De elektrische vierwielaandrijving, een nieuwe generatie van quattro, zorgt daarbij voor optimale tractie en dynamiek. De Audi e-tron voelt zich niet alleen thuis in het drukke Nederlandse verkeer, maar is ook een genot om te rijden op lege, kronkelende wegen. De quattro-aandrijving is actief als de situatie daarom vraagt. Het aandrijfkoppel wordt variabel over de assen en wielen verdeeld.

Bekijk e-tron

Lees ook

Alle primeurs op de Autosalon in Genève. do, 07 maart
Alle primeurs op de Autosalon in Genève. Overzichtelijk gepresenteerd voor de merken Volkswagen, Audi, SEAT en SKODA.
Ames sluit contract met Rotterdamse Sporticonen ma, 04 maart
Rotterdamse Sporticonen is een stichting met ANBI-status (goed doel) dat de sporthelden van Rotterdam als motivatie gebruikt voor kinderen om meer te sporten en meer plezier aan sporten te beleven. Kinderen is alle kinderen, dus ook die met een geestelijke of lichamelijke beperking. Het eerst contact met Leen de Koning dateert van de zomerborrel van de Dirk Kuyt Foundation in Noordwijk. Een tweede gesprek tussen Leen de Koning en Pim Blokland, Bestuurslid van Rotterdamse Sporticonen, mondde uit in de samenwerking die tijdens De Dirk Kuyt Cup werd bekrachtigd.