Vrijwillige chauffeur via Stichting Werkshop

Vanuit de samenwerking tussen Stichting MBO en Stichting Werkshop is meneer Zahidi begonnen als vrijwilliger bij Ames Audi Centrum. Hij helpt ons bij het halen en brengen van klantauto’s die bij ons in de werkplaats een afspraak hebben. Meneer Zahidi is zelf bezig met zijn opleiding om taxichauffeur te worden. Via onze werkervaringsplek leert hij de Nederlandse werkcultuur beter kennen en draagt hij bij Ames tegelijkertijd ook zijn steentje bij in deze bewogen tijd. Wij bedanken alle betrokkenen voor hun inzet!

Voor Mekaar Campagne

Stichting MBO Dordrecht (Maatschappelijk Betrokken Ondernemen) heeft de Voor Mekaar Campagne opgezet voor hulp vanuit de stichting naar het bedrijfsleven in plaats van andersom, tijdens de corona tijd. 

Lees ook

Sponsorovereenkomst Stichting Autisme Experience ma, 03 februari
Ames en AARental hebben een sponsorovereenkomst met Stichting Autisme Experience ondertekend. Een aantal keer per jaar krijgt de stichting de beschikking over een auto met trekhaak t.b.v. het vervoer van de Brain on Wheels (BOW).
Amega doneert 10 pc’s aan stichting Drechtsom vr, 22 februari
Stichting Drechtsom heeft tien computers gekregen van de Amega Groep zodat zij mee kunnen met de digitalisering in het onderwijs. Tegenwoordig worden boeken immers steeds vaker vervangen in het onderwijs door portals en online boeken. De computers zullen ingezet worden in het buurthuis om huiswerkbegeleiding te bieden voor de kinderen. Wij wensen Stichting Drechtsom het allerbeste toe in hun werk.