Sponsorovereenkomst Stichting Autisme Experience

Ames en AARental hebben een sponsorovereenkomst met Stichting Autisme Experience ondertekend. Een aantal keer per jaar krijgt de stichting de beschikking over een auto met trekhaak t.b.v. het vervoer van de Brain on Wheels (BOW).


De Brain On Wheels is een caravan van circa 4x2 meter die de stichting inzet als mobiel theater waarin zij documentaires (Brain-Docs) vertoond over de problemen waarmee mensen met diverse vormen van autisme te maken kunnen krijgen. In de BOW is plek voor maximaal tien personen die de documentaire kijken en aansluitend in gesprek gaan met een ervaringsdeskundige en een specialist werkzaam in de geestelijke gezondheidszorg. Hiermee probeert de stichting meer begrip te creëren voor mensen met autisme in gezin, op school, op het werk en in het sociale leven.

Meer over Stichting Autisme Experience

Lees ook

Gezellige dag voor 20 patiënten van het Parkhuis Dordrecht ma, 23 september
Ames verzorgde samen met de Gemeente Dordrecht, het Parkhuis en het Dordrechts Museum op maandag 23 september een vermakelijke dag voor twintig cliënten van de dagbesteding van het Parkhuis Dordrecht. Zo werden de cliënten en hun partners/verzorgers eerst getrakteerd op een rondrit in de diverse Classic Cars van Ames. De half uur durende rondrit door het historische centrum van Dordrecht eindigde bij het Dordrechts Museum waar de deelnemers getrakteerd werden op een high-tea. Het Parkhuis dankt alle sponsoren voor hun belangeloze bijdrage en de matches op de Beursvloer van Stichting Maatschappelijk Betrokken Ondernemen in Dordrecht.
Leen de Koning onderscheiden door de Dirk Kuyt Foundation ma, 01 oktober
Directeur Leen de Koning van Amega Groep is onlangs in het zonnetje gezet voor zijn inspanningen voor de Dirk Kuyt Foundation. Zo sponsort Ames de Foundation met diverse auto's en is daar dit jaar een Volkswagen Crafter Rolstoelbus bijgekomen. Door de Dirk Kuyt Foundation worden unieke sportmomenten voor mensen met een beperking mogelijk gemaakt.