Nieuwe Audi A6 Limousine in de showroom

 

De landelijke marktintroductie van de nieuwe Audi A6 Limousine vindt plaats op 5 juli en wij hebben dit exclusieve model al beschikbaar in de showroom van Ames Audi Centrum in Dordrecht.

 

Dit is uw moment. Voel en ervaar de vooruitgang met de achtste generatie van de Audi A6. De elegant vormgegeven Audi A6 Limousine en indrukwekkende, veelzijdige Audi A6 Avant beschikken over tal van innovaties die vernieuwend zijn binnen deze premium business class. Of het nu gaat om digitalisering, comfort of rijdynamiek.

Ontdek de Audi A6 Limousine

Voelbaar vooruitgang

Zo maakt u kennis met een groot aanbod aan assistentiesystemen, uitgebreide connectiviteit en een volledig nieuw bedieningsconcept, inclusief HD touchscreen. Veel functies zijn bovendien te activeren door een nieuwe, natuurlijke manier van spraakherkenning. Ook op motorisch gebied is de vooruitgang van de nieuwe Audi A6 voelbaar. Standaard zijn alle motoren voorzien van de Mild-Hybrid-technologie voor nog meer efficiency. 

 

Klaar voor de toekomst?

Bent u, net als de nieuwe Audi A6, klaar voor de toekomst? Ontdek vanaf 5 juli alle mogelijkheden van de nieuwe Audi A6 Limousine tijdens een kennismaking bij ons in de showroom. Voor de nieuwe Audi A6 Avant vragen wij nog heel even uw geduld. Deze staat vanaf september in de showroom en is vanaf begin juli te bestellen. 

Eerste beelden nieuwe Audi A6 Avant wo, 11 april
In februari dit jaar lanceerde Audi een nieuwe generatie A6, waarbij eerst alleen de beelden van de nieuwe A6 Limousine werden vertoond. Daar komt nu verandering in: dit is dé nieuwe Audi A6 Avant. Het is nog te vroeg om veel over deze nieuwe stationwagen te zeggen, maar deze nieuwe variant oogt dankzij de grotere lichtmetalen velgen iets sportiever. Zo bezit de auto een vlakker liggende achterruit waardoor de wagen een dynamischer uiterlijk heeft. Qua bagageruimte (585 liter) lijkt er vooralsnog geen verschil te zitten met zijn voorganger.
Nieuwe Audi A6 gepresenteerd do, 01 maart
Een stijlvolle auto met een elegant design, een sportieve inborst en veel aandacht voor efficiency. Die toonaangevende innovaties combineert met de sublieme Audi afwerking. De vooruitgang is in elke lijn zichtbaar. De Audi A6 Limousine is een statement in het zakelijk verkeer en vormt de snelste upgrade naar businessclass. Nu dynamischer dan ooit met een onovertroffen rijbeleving. De nieuwe Audi A6 Limousine is gister geïntroduceerd. Hoewel we nog lang niet alles weten, ziet u hier alvast de eerste beelden en bent u op de hoogte van actuele informatie rondom dit nieuwe model.