Audi Elaine

De sportieve coupé versie van de e-tron

De wereld verandert en daarmee ook de mobiliteit. Toekomstige auto’s zijn reden voor groot enthousiasme. Met e-tron is elektrisch rijden niet alleen duurzaam, maar spreekt het ook tot de verbeelding. Reken op aansprekend design, een indrukwekkende rijervaring en innovatieve technologie voor een vrijwel grenzeloze vrijheidsbeleving. De power achter e-tron is elektriciteit – en dat geeft uw verwachtingen meteen een boost.

Beelden van onze Audi Pro

Onze Audi Pro (Audi productspecialist) Emiel Hoogvliet is onlangs in München geweest voor een internationale Audi meeting waar een presentatie werd gegeven over de Elaine. Deze hightech auto komt in 2020 op de markt en staat dus al in conceptvorm op het hoofdkantoor van Audi München. Bekijk rechts de foto's die onze Audi Pro gemaakt heeft. 

 

Aanmelden nieuwsbrief

Acceleratie van 0 naar 100 km/h

4,5 seconden

Elektrische actieradius max.

500 kilometer

Vermogen max.

320 Kw

Comfortboost

De Elaine (ook bekend als Audi e-tron Sportback concept) is de symbiose van elektrisch rijden en dagelijkse bruikbaarheid. Aan de ene kant rijdt hij sportief dankzij een vermogen van 320 kW (met boost zelfs 370 kW) en een acceleratie van 0 naar 100 km/h in 4,5 seconden. Anderzijds brengt hij u in alle comfort op één acculading tot wel 500 kilometer* ver. Dat is niet alleen praktisch, maar ook zoals u van een auto verwacht.

Aanmelden nieuwsbrief

Emotieboost

De visie waar e-tron voor staat is buitengewoon interessant en dat geldt ook voor de uitstraling. De Audi Elaine is een adembenemend fraaie elektrische auto. Bewonder zijn sportieve lijnen, strakke oppervlakken en slanke achterkant. De Audi ringen met verlichting en virtuele buitenspiegels zijn opvallende details. Deze bolide oogt gespierd en is toch elegant. Het interieur valt op door de innovatieve oplichtende lak die voor interessante accenten zorgt.

Designboost

De verlichtingstechnologie van de Audi Elaine is de rode draad voor de dynamische en intelligente toekomst van Audi. De achterlichten vertellen in de toekomst een heel verhaal aan achteropkomend verkeer. Met behulp van digitale animaties zijn zeer gedetailleerde weergaven mogelijk. Bovendien kunnen de koplampen en achterlichten aanwijzingen op de weg projecteren. Dat is een belangrijke bijdrage aan de verkeersveiligheid, bijvoorbeeld aan de achterkant om te verduidelijken dat de auto afremt en aan de voorkant om te signaleren dat voetgangers kunnen oversteken. Daartoe tovert de auto een virtueel zebrapad op het asfalt.

Verlichting als kunstvorm

Met innovatieve lichtanimaties wekt Audi een conceptcar tot leven. De Audi Elaine lichtsignalen op de weg. Het asfalt is zijn podium. Een veilig idee.

 

Aanmelden nieuwsbrief

De tijd is rijp voor duurzame mobiliteit

De alternatieve aandrijftechnologieën van Audi beloven een mooie toekomst zonder compromissen. Met e-tron is elektrisch rijplezier vanzelfsprekend. De Audi e-tron Sportback concept bewijst dat de volledig elektrische toekomst veelbelovend is. Ook nu al is Audi op de goede weg met krachtige hybride auto’s. De Audi Q7 e-tron quattro** is de eerste plug-in hybride met quattro-aandrijving. Deze SUV maakt indruk met zijn efficiency en grootste elektrische actieradius in zijn segment. Ook de Audi A3 Sportback e-tron** combineert de voordelen van elektrisch rijden met de pluspunten van een verbrandingsmotor. Zijn sterke viercilinder zorgt voor een ruime actieradius en dat is prettig in de dagelijkse praktijk.

E-tron Sportsback

Interesse in de Audi Elaine?

Laat hieronder uw gegevens achter en wij houden u vrijblijvend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom Audi modellen van de toekomst.

Bekijk ook deze elektrische modellen van Audi:

Audi GT concept e-tron