Proefrit
Offerte
078 614 33 22
Audi Q7 TFSI e

Vanaf € 87.537

Audi Q7 TFSI e Plug-In Hybride

Innovatieve gezins-SUV

De Audi Q7 TFSI e blinkt uit door zijn innovatieve plug-in hybridetechniek, ongekend ruime interieur en een sportieve uitstraling. Deze SUV is ideaal voor elk gezin dat in de directe omgeving elektrisch wenst te rijden.

  Elektrisch vertselbare stoelen incl. stoelverwarming voor

  MMI toch play & Audi vitual cockpit

  Audi adaptive air suspension

  18” lichtmetalen velgen

  Voorverwarmen/koelen via MyAudi-app

Praktisch, ruim en zeer comfortabel

De Audi Q7 TFSI e is een ruime auto die op allerlei manieren praktisch inzetbaar is. Om het leven nog gemakkelijker te maken zijn er handige extra’s zoals de achterklep die openzwaait zodra een sensor beweging detecteert en het vastzetsysteem met rails in de bagagevloer. Voor extra comfort tippen wij het glazen panoramadak, het air quality-pakket en het lichtpakket met contourverlichting en ambient light.

Plan een proefrit

Innovatieve aandrijflijn

De Audi Q7 TFSI e levert zijn kracht op een slimme en efficiënte manier. Zijn 3.0 V6-TFSI-motor werkt namelijk samen met een elektromotor. In de 55 TFSI e quattro is dit duo goed voor een systeemvermogen van 280 kW/381 pk en in de 60 TFSI e quattro voor 335 kW/456 pk. Tegelijkertijd bedraagt het officiële gemiddelde brandstofverbruik slechts 2,8-3,0 l/100 km, het gemiddeld stroomverbruik 21,9-22,9 kWh/km en de gemiddelde CO₂-emissie 64-69 g/km. Als alleen de elektromotor actief is, kunt u minstens 40 kilometer lokaal emissievrij rijden. Ideaal in de bewoonde omgeving. Met zijn optionele luchtvering, standaard elektromechanische stuurbekrachtiging, rijdynamische regeling Audi drive select inclusief offroadstand en quattro permanente vierwielaandrijving schrikt de Audi Q7 TFSI e bovendien niet terug voor sneeuw, zand, modder en gravel.

Met de stroom mee

Slimme technologieën ondersteunen u om zo efficiënt mogelijk om te gaan met stroom en benzine, zodat u zover mogelijk komt in uw Audi Q7 TFSI e. Daarbij kunt u de samenwerking tussen benzine- en elektromotor ook zelf beïnvloeden. Er zijn drie rijstanden: EV om alleen elektrisch te rijden, Battery Hold om stroom te bewaren voor een later moment (bijvoorbeeld een emissiezone in de stad) en Hybrid dat het verdeelproces aan de auto overlaat. Op basis van diverse input, waaronder de navigatieroute, denkt de auto bovendien vooruit. Op die manier rijdt u zo efficiënt en comfortabel mogelijk. Over modern comfort gesproken: de klimaatregeling werkt met een warmtepomp die restwarmte van de elektrische componenten benut om het interieur behaaglijk te maken. In de winter komt die warmte bovendien van pas om de accu’s op temperatuur te houden en zo de elektrische actieradius te vergroten.

Q7 TFSI e opladen
opladen audi q7

Actieradius maximaal benutten 

Er bestaat nog wel eens discussie over het verschil in de maximale actieradius en het daadwerkelijke rijbereik van een elektrische auto. Daarom hebben wij autojournalist Werner Budding gevraagd om een video te maken waarin hij uitlegt waardoor dit verschil ontstaat en geeft hij een aantal tips hoe u als bestuurder uw rijbereik kan vergroten.

Ook interessant

Laadoplossingen

Als betrokken Audi dealer kennen wij de behoeften van berijders van elektrische en hybride auto’s als geen ander. Onze producten en diensten sluiten hier naadloos op aan. Daarom biedt Ames, in samenwerking met Mobilitics, de mogelijkheid aan om laadpalen voor uw Audi en laadpassen voor uw Audi af te nemen.

Configureer in 3 stappen uw laadoplossing

Meer informatie

Interieur

MMI navigatie plus met MMI touch response, het beste infotainmentsysteem dat Audi te bieden heeft, is standaard. De menu’s werken gebruiksvriendelijk vanaf twee touchscreens en met spraaksturing. De toepassingen van Audi connect geven toegang tot onze digitale wereld. Eveneens standaard is de aantrekkelijke Audi virtual cockpit, een high-res digitaal instrumentarium dat alle belangrijke autoinformatie toont. Zo weet u precies hoe het is gesteld met de stroomvoorraad, de elektrische actieradius en andere waarden van de plug-in hybrideaandrijving.

Benieuwd naar de prijzen?

Download de prijslijst

Exterieur met grootse uitstraling

De vooruitstrevende en efficiënte techniek van de Audi Q7 TFSI e is op aantrekkelijke wijze verpakt. Hier staat een echte Audi, met strakke lijnen en een krachtige uitstraling. Aan de voorkant domineren de octagonale singleframe-grille met zes rechtopstaande spijlen en de grote luchtinlaten in de bumper. Van opzij bezien oogt de Q7 opvallend slank door de optische truc met de contrasterende afwerking en het lichtgekleurde stijlelement onderaan de portieren. De dik aangezette wielkastranden geven de auto een stoere SUV-look. Aan de achterkant verbindt een aluminium sierlijst de achterlichten met elkaar en zijn de diffusor annex bodembescherming visueel versterkt.

audi q7 e

Uw Audi Q7 TFSI e samenstelling

Naar de configurator

Interesse in de Audi Q7 TFSI e?

Vraag via onderstaand formulier vrijblijvend een proefrit, offerte of meer informatie aan. Wij nemen spoedig contact met u op.