Voorraad Volkswagen T-Cross

Bekijk hier onze volledige actuele voorraad nieuwe en jong gebruikte Volkswagen T-Cross modellen van de Ames vestigingen in Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht, Oud-Beijerland en Ridderkerk.

Meer filters
Minder filters
{{vm.totalRows}} {{vm.totalRows == 1 ? 'RESULTAAT' : 'RESULTATEN'}}
{{selectedFacet.display}} ×
Sorteer op
Prijs van laag naar hoog
Prijs van hoog naar laag
Van A tot Z
Korting van hoog naar laag
{{product.brand}} {{product.model}} {{product.type}}
-{{product.discount}}%
Hybride Hybride Elektrisch Benzine Diesel Aardgas
Automaat Schakel
{{product.year}}
Private lease
Financial lease
De voorraad wordt geladen.
Geen resultaten gevonden.
Laat meer zien

Over de Volkswagen T-Cross

Hij mag dan wel de kleinste SUV van Volkswagen zijn, de T-Cross is er niet minder praktisch door. Sterker nog: hij is zo ontworpen dat u hem kan inzetten voor elke situatie. Schuif de achterbank naar achteren voor meer beenruimte, schuif hem naar voren voor meer bagageruimte. Zo heeft hij de meeste bagageruimte in z'n klasse, namelijk 455 liter. Neem u uw surfplank mee? Dan klapt u gewoon de bank én bijrijdersstoel neer. De T-Cross is de nieuwste Volkswagen SUV en past zich zo goed mogelijk op u aan. Het is geen auto die slechts geschikt is voor één situatie, het is een auto die je overal mee naartoe kunt nemen: de stad, het strand, de bergen, het bos. More than one thing.

t-cross

Volkswagen T-Cross Private Lease

De Volkswagen T-Cross is met een laag maandbedrag een populair Private Lease model. Zo bieden wij de Volkswagen T-Cross ook standaard aan tegen een scherp Private Lease actietarief.  

Volkswagen T-Cross Private Lease

 

In het private lease maandbedrag zijn de kosten inbegrepen voor: wegenbelasting, all-riskverzekering, afschrijving, reparatie en onderhoud, bandenservice, internationale pechhulp.

Volkswagen T-Cross voorraad nieuw

Interesse in een nieuwe Volkswagen T-Cross? Wij bezitten altijd een grote voorraad nieuwe T-Cross modellen in verschillende kleuren, uitvoeringen en motoren.

Bekijk voorraad nieuw

Volkswagen T-Cross voorraad occasions

t-cross voorraad occasions

Interesse in een Volkswagen T-Cross occasion? Wij bezitten meestal een grote voorraad T-Cross occasions in verschillende kleuren, uitvoeringen en motoren.

Bekijk voorraad occasions

Stel uw eigen Volkswagen T-Cross samen

Uw favoriete auto is beschikbaar in diverse kleuren, uitvoeringen en motoren. Maak uw keuze en selecteer uw gewenste uitrusting. 

Naar de configurator 

Video's voorraadmodel Volkswagen T-Cross

Ames Beste Deal

De Volkswagen T-Cross met korting

De Ames Beste Deal auto's bevatten zowel nieuwe als (jong) gebruikte actiemodellen met maximaal voordeel. Hier zitten vaak ook Volkswagen T-Cross modellen bij. Vanwege de spectaculaire aanbiedingen wisselt het aanbod veel. Wees er dus snel bij, want op=op!

Bekijk Ames Beste Deal

Volkswagen T-Cross met DSG-automaat

De Volkswagen T-Cross wordt geleverd met een handgeschakelde versnellingsbak of een DSG-automaat. TIP: klap het volledige filtermenu uit en selecteer bij ''Transmissie'' voor ''Automaat'', dan krijgt u enkel onze voorraadmodellen te zien die zijn uitgerust met een DSG-automaat.

De Volkswagen SUV familie

t-cross suv

T-Cross 

Bekijk voorraad

Tiguan Allspace

Bekijk voorraad

Interesse in de Volkswagen T-Cross?

Vraag via onderstaand formulier een proefrit, offerte of meer informatie aan.