Volkswagen ID. R. beleeft wereldpremière op Nürburgring

Volkswagen heeft het doek getrokken van de nieuwe Volkswagen ID. R, de volledig elektrische raceauto van Volkswagen. Een eerdere versie van deze raceauto wist al het record voor elektrische auto’s op Pikes Peak in Colorado op zijn naam te zetten. Sindsdien heeft Volkswagen de auto continu doorontwikkeld. Deze keer is Volkswagen vastberaden om recordhouder voor elektrische voertuigen op de 20.382 kilometer lange Nordschleife te worden. Wederom is het coureur Romain Dumas die achter het stuur kruipt om de tot nu toe snelste tijd van 6:45,90 minuten te verbeteren. Kijk hier mee naar de onthulling van het nieuwe vlaggenschip van Volkswagen Motorsport.

 

Bekijk modellen van de toekomst

Lees ook

Volkswagen start praktijktests met zelfrijdende auto’s di, 09 april
Volkswagen Group Research is in Hamburg begonnen met het testen van autonome auto’s (Level 4). De praktijktests vinden plaats op een testtraject van drie kilometer lang en worden uitgevoerd met vijf speciale e-Golfs. Ze zijn onder meer uitgerust met laserscanners, camera’s, ultrasonische sensoren en radars.
Amegazine ma, 15 april
Bekijk hier digitaal de nieuwste editie van het Amegazine, uitgekomen in april 2019 met een oplage van 180.000 in de regio Dordrecht. Het thema van deze editie staat in het teken van alle smaken van Amega. Bekijk het laatste nieuws, aanbiedingen en acties van Amega Groep in het Amegazine.