Twee nieuwe Volkswagen Up's voor Helmink

Levering van twee nieuwe Volkswagen Up's voor Helmink, communicatie IT-specialist. Wij bedanken Helmink voor hun vertrouwen en wensen de berijders veel veilige kilometers en rijplezier toe.

Over Helmink

Helmink is een full-service communicatie IT specialist die al meer dan 15 jaar de marktontwikkelingen innoveert en individualiseert naar effectieve en direct toepasbare oplossingen. Zo geloven zij dat bedrijfscultuur, betrokkenheid, gebruikerservaring en de adoptie van de juiste tools de digitale revolutie de realiteit van vandaag maken. Door hun persoonlijke aanpak, betrokkenheid en directe lijnen zijn zij een sterke samenwerkingspartner voor organisaties van elke omvang.

 

Lees hier meer

Over de Volkswagen up!


Stoer, herkenbaar en superhandig.

De Volkswagen up! is klein, maar toch een van de ruimste en vooral kleurrijkste in zijn klasse. Een volwassen auto in een klein jasje en bovendien superhandig in de stad én op de snelweg.  

 

Bekijk de Volkswagen Up! hier

Lees ook

De nieuwe Volkswagen ID.4 do, 05 maart
De ID.4, de eerste elektrische SUV van Volkswagen, is in aantocht. De laatste versie van het prototype is begin maart gepresenteerd, de onthulling van de productieversie volgt later dit jaar.
21 Young Professionals van Axians nemen hun nieuwe Volkswagen Polo in ontvangst vr, 06 december
Met dank aan Athlon Leasemaatschappij hebben vanochtend 21 Young Professionals van Axians een nieuwe Volkswagen Polo in ontvangst genomen van Ames. Wij bedanken alle betrokkenen voor hun vertrouwen en wensen de berijders veel rijplezier en veilige kilometers.