Move, exciting views on mobility

Move is een nieuwe, interactieve Mobility Experience voor jong en oud in Amsterdam. Bij Move draait alles om mobiliteit van vandaag en de toekomst. Bewonder bijzondere concept cars van verschillende merken. Ontdek hoe het is om mee te rijden in een zelfrijdende Volkswagen. Geen stuur, geen pedalen! Laat virtual reality en interactieve games je blik op mobiliteit verruimen. 

Bekijk de modellen van de toekomst

Move the City

Binnen het thema 'Move the City' ervaar je hoe de toekomst van mobiliteit eruit kan zien in en om steden. Hoe verplaatsen we ons in de stad van de toekomst? Hoe ziet een stad zonder verkeersborden eruit? Of speel het connected mobility-spel en vind de snelste weg naar je bestemming met verschillende voertuigen. 

Move Mobility Experience is gratis toegankelijk en is nu t/m maart 2020 geopend dinsdag t/m zondag van 10:00 tot 17:00 uur. Reserveer je gratis tickets via Move Amsterdam.

Boek gratis tickets

Lees ook

 

Volkswagen trekt doek van ID. SPACE VIZZION wo, 20 november
Volkswagen heeft zojuist tijdens de Internationale Autoshow van Los Angeles het doek getrokken van de ID. SPACE VIZZION. Het zevende lid van de snel groeiende ID. Family combineert de ruimte van een SUV met het karakter van een sportieve Gran Turismo. De productieversie van deze concept car staat gepland voor 2021.
Eerste ID.3 rolt van band in grootste e-fabriek van Europa ma, 04 november
Volkswagen heeft vandaag met de productiestart van de ID.3 een nieuwe mijlpaal bereikt in de transformatie naar de elektrische toekomst.